طرز تهیه پاستیل خانگی بدون گلوکز بدون فر – دستور پخت خانگی را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این اسنک و دسر لذیذ و دلپذیر را به صورت ساده و خوشمزه در ایرابرود بخوانید.
10 اشیاء باستانی که وجود آدم فضایی ها را اثبات میکنند – حقایق جالب
شعر پیغام ماهی ها اثر سهراب سپهری ، پیغام ماهی ها از اشعار زیبای زنده یاد سپهری
چه رنگ ها و چه لباس هایی قد را بلندتر نشان میدهد – لباس های مردانه برای کوتاه قد ها
10 ویروسی که میتوانند باعث شیوع بعدی شوند – چه ویروس هایی شبیه کرونا اند
طرز تهیه ی پنیر کبابی – یک ساندویچ ساده و دلچسب در خانه
دستور طرز تهیه پاستیل بدون گلوکز ایرابرود برای 20 نفر سرو میشود ، و 20 دقیقه فعالیت میخواهد.
مواد لازم برای تهیه ی پاستیل بدون گلوکز :
اسپری آشپزی (چسبناک نباشد)
170 گرم ژلاتین بدون طعم
85 گرم ژلاتین طعم دار
نصف فنجان آب سرد
قالب های مد نظر شما
طرز تهیه پاستیل بدون گلوکز :
قالب ها را تمیز کنید و مطمئن باشید خشک باشند. روی آن ها لایه ی نازکی از اسپری آشپزی اسپری کنید. سپس قالب ها را روی کاغذ های شیرینی پزی بریزید.
در یک ماهیتابه کوچک ژلاتین طعم دار و بدون طعم را با آب سرد مخلوط کنید. به خوبی هم بزنید تا زمانی که به خوبی مخلوط شوند و ژلاتین به خوبی حل شود. هر چه شدید تر و سریع تر هم بزنید بهتر است ، تا مطمعن شوید هوای کمتری به خورد مخلوط میرود. و درون پاستیل ها حباب کمتری دیده میشود.
ماهیتابه را روی شعله متوسط قرار دهید. همین طور که محتوا حرارت میبیند و به مرور به حالت مایع تبدیل میشود ، به هم زدن مداوم ادامه دهید.
وقتی مخلوط کاملا مایع شد ، آن را از روی گاز بردارید و درون یک ظرف استوانه ای با دهانه بریزید.
با کمک ظرف دهانه دار ، مایع را درون قالب ها بریزید. حداقل 20 دقیقه ، سینی ها را درون یخچال قرار دهید. تا پاستیل های شما به خوبی فرم بگیرد.
سپس دانه دانه پاستیل ها را از قالب خارج کنید.
پاستیل های شما آماده است ! نوش جانتان
میزان کالری پاستیل بدون گلوکز :
17 کالری
0 گرم چربی
4 گرم کربوهیدرات
1 گرم پروتئین
پیشنهاد سرآشپز برای طرز تهیه پاستیل :
برای این که راحت تر پاستیل را خارج کنید ، میتوانید از یک لبه به سمت مرکز پاستیل به آرامی به آنها فشار دهید تا بیرون بیاید.
.میتوانی طعم های مختلف پاستیل را یا مخلوط کنید ، یا لایه لایه به آن اضافه کنید.
نوش جانتان
0 Comments