طرز تهیه پای سیب – دستور پخت خانگی را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این شیرینی و دسر لذیذ و دلپذیر را به صورت ساده و خوشمزه در ایرابرود بخوانید.

 

آموزش قدم به قدم و ساسده طرز تهیه کرامبل پای سیب انگلیسی

رزبری پای چیست و چه قابلیت هایی دارد

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده بلژیکی

طرز پخت پای کیش فرانسوی با خامه 

دستور پخت و طرز تهیه پانا کوتا

 

دستور طرز تهیه پای سیب ایرابرود برای 8 نفر سرو میشود ، و 40 دقیقه فعالیت میخواهد.

 

مواد لازم برای تهیه ی پای سیب :

برای خمیر:

2 فنجان آرد شیرینی پزی

نصف قاشق چای خوری نمک

180 گرم کره

7 قاشق غذاخوری آب سرد

برای محتوا:

6 تا 8 عدد سیب بسیار تازه

شکر به میزان سلیقه

دارچین پودر شده به میزان سلیقه

3 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره

3 قاشق غذاخوری کره تکه تکه شده

طرز تهیه پای سیب - آموزش دستور پخت خانگی دسر و کیک محبوب پای سیب

طرز تهیه پای سیب :

آرد و نمک را به خوبی مخلوط کنید. با دست خمیر و آرد را مخلوط کنید. خرد خرد در حین مخلوط کردن ، آب اضافه کنید. در اضافه کردن آب افراط نکنید و تنها به قدری اضافه کنید که یک خمیر یک دست مد نظر به دست آید. نگران قلوه قلوه ای بودن خمیر نباشید.

روی یک سطح صاف ، آرد بپاشید. خمیر را روی آن قرار داده و با وردنه آن قدر ورز دهید تا زمانی که خمیر کاملا صاف و نرم شود. سپس آن را در یک نایلون پیچیده و حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

خمیر را نصف کرده ، یک نصف را روی یک سطح آرد پاشیده قرار دهید و نصفه ی دیگر را در یخچال باقی بگذارید.

نصفه ی خمیر را به صورت یک دایره با ضخامت 6میلی متر مسطح کنید. سپس خمیر را در یک ماهیتابه یا ظرف گرد با عمق مناسب قرار دهید. و ظرف را به همراه نصفه ی دیگر خمیر درون یخچال قرار دهید.

تنور را تا 190 درجه گرم کنید.

 سپس سیب ها را پوست کنده و هسته ی آنها را جدا کنید. و آنها را به قطعات 6میلی متری خرد کنید. این سیب ها را با آرد و دارچین و شکر ترکیب کنید.

ماهیتابه یا ظرفی که دارای خمیر است را خارج کنید. و مخلوط سیب را درون آن بریزید. اطمینان حاصل کنید که تمرکز وزن مخلوط در وسط خمیر است.

روی یک سطح کمی آرد بریزید. نصفه ی دیگر خمیر را روی سطح قرار داده و با وردنه تا ضخامت 6 میلی متر آن را صاف کنید.

روی مخلوط سیب قطعات خرد شده ی کره را بریزید.

لبه های دو خمیر را کمی تر کنید ، و روی هم قرار دهید و سپس آنها را به هم بچسبانید.

روی خمیر بالایی حفره هایی ایجاد کنید. تا بخار بتواند از آنها گذر کند.

حداقل یک ساعت تا زمانی که پای طلایی شود بگذارید درون تنور بپزد.

نوش جانتان

میزان کالری پای سیب :

هر فنجان موچی

390 کالری

54 گرم چربی

127 میلی گرم کلسترول و 43 میلی گرم سدیم.

19 گرم کربوهیدرات

 

پیشنهاد سرآشپز برای طرز تهیه پای سیب :

مقدار کمی لیمو ترش نیز با کره رویو سیب ها بریزید.

نوش جانتان


0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خدمات ایرابرود

تعرفه تبلیغات اینترنتی ثبت آگهی ارزان رپورتاژ ارتباط با ما

RABROD

Copyright © · All Rights Reserved designed & developed by · irabrod.ir