طرز تهیه کرامبل پای سیب انگلیسی در خانه را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این شیرینی و دسر لذیذ و دلپذیر را به صورت ساده و خوشمزه در ایرابرود بخوانید.

 

10 تا از عجیب ترین خرید های اینترنتی

طرز تهیه کمپوت هندوانه

طرز تهیه پای کیش فرانسوی

رزبری پای چیست ؟

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده بلژیکی

 

دستور طرز تهیه کرامبل پای سیب شکلاتی ایرابرود برای 4 نفر سرو میشود ، و 20 دقیقه فعالیت میخواهد.

مواد لازم برای تهیه ی کرامبل :

برای درون کرامبل:

450 گرم سیب تقریبا نرم

1 پر دارچین (اختیاری)

2 قاشق غذاخوری شکر طلایی

 

برای روی کرامبل:

170 گرم آرد همه منظوره

110 گرم شکر طلایی

110 گرم کره

برای سرو:

1 فنجان فرنی

400 گرم بستنی وانیلی (اختیاری)

آموزش خانگی و قدم به قدم طرز تهیه کرامبل ، پای سیب انگلیسیطرز تهیه کرامبل :

تنور را تا 190 درجه گرم کنید.

سیب ها را پوست بکنید و تکه تکه کنید.سپس سیب هارا درون یک کاسه ی بزرگ بریزید. سپس دو قاشق شکر طلایی بریزید. و دارچین ها را هم اضافه کنید ، سپس به خوبی هم بزنید تا مخلوط شوند.

سیب ها را به یک ظرف شیرینی پزی با عمق کم انتقال دهید.

کره را به تکه های کوچک برش دهید. و با آرد و باقیمانده شکر مخلوط کنید. آن قدر با دست کره را روی آرد وشکر حرکت داده و بمالید ، تا یک خمیر به دست آید ، اگر خمیر یک دست و صاف نشد نگران نشوید.

سپس این خمیر را روی تمام سیب ها بکشید. و ظرف را درون تنور قرار دهید. بگذارید حدود 30 دقیقه حرارت ببیند. وقتی روی کرامبل به خوبی طلایی شد ، کرامبل شما آماده شده است و میتوانید آن را از تنور خارج کنید.

قبل از سرو کردن بگذارید کرامبل نزدیک به 5 دقیقه خنک شود ، سپس آن را با فرنی یا بستنی وانیلی سرو کنید.

 

میزان کالری کرامبل :

115 کالری

4.2 گرم چربی

52 میلی گرم سدیم

19.5 گرم کربوهیدرات

1 گرم پروتئین

 

پیشنهاد سرآشپز برای طرز تهیه کرامبل :

دارچین خیلی مکمل خوبی برای این دسر میباشد ، میتوانید هم در طی پخت کرامبل هم روی فرنی استفاده کنید.

 

نوش جانتان

 


0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

خدمات ایرابرود

تعرفه تبلیغات اینترنتی طراحی سایت و اپلیکیشن رپورتاژ ارتباط با ما

RABROD

Copyright © · All Rights Reserved designed & developed by · irabrod.ir