طرز تهیه کرامبل پای سیب انگلیسی در خانه را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این شیرینی و دسر لذیذ و دلپذیر را به صورت ساده و خوشمزه در ایرابرود بخوانید.
10 تا از عجیب ترین خرید های اینترنتی
طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده بلژیکی
دستور طرز تهیه کرامبل پای سیب شکلاتی ایرابرود برای 4 نفر سرو میشود ، و 20 دقیقه فعالیت میخواهد.
مواد لازم برای تهیه ی کرامبل :
برای درون کرامبل:
450 گرم سیب تقریبا نرم
1 پر دارچین (اختیاری)
2 قاشق غذاخوری شکر طلایی
برای روی کرامبل:
170 گرم آرد همه منظوره
110 گرم شکر طلایی
110 گرم کره
برای سرو:
1 فنجان فرنی
400 گرم بستنی وانیلی (اختیاری)
طرز تهیه کرامبل :
تنور را تا 190 درجه گرم کنید.
سیب ها را پوست بکنید و تکه تکه کنید.سپس سیب هارا درون یک کاسه ی بزرگ بریزید. سپس دو قاشق شکر طلایی بریزید. و دارچین ها را هم اضافه کنید ، سپس به خوبی هم بزنید تا مخلوط شوند.
سیب ها را به یک ظرف شیرینی پزی با عمق کم انتقال دهید.
کره را به تکه های کوچک برش دهید. و با آرد و باقیمانده شکر مخلوط کنید. آن قدر با دست کره را روی آرد وشکر حرکت داده و بمالید ، تا یک خمیر به دست آید ، اگر خمیر یک دست و صاف نشد نگران نشوید.
سپس این خمیر را روی تمام سیب ها بکشید. و ظرف را درون تنور قرار دهید. بگذارید حدود 30 دقیقه حرارت ببیند. وقتی روی کرامبل به خوبی طلایی شد ، کرامبل شما آماده شده است و میتوانید آن را از تنور خارج کنید.
قبل از سرو کردن بگذارید کرامبل نزدیک به 5 دقیقه خنک شود ، سپس آن را با فرنی یا بستنی وانیلی سرو کنید.
میزان کالری کرامبل :
115 کالری
4.2 گرم چربی
52 میلی گرم سدیم
19.5 گرم کربوهیدرات
1 گرم پروتئین
پیشنهاد سرآشپز برای طرز تهیه کرامبل :
دارچین خیلی مکمل خوبی برای این دسر میباشد ، میتوانید هم در طی پخت کرامبل هم روی فرنی استفاده کنید.
نوش جانتان
0 Comments