طرز تهیه پای کیش فرانسوی را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این پای فرانسوی را به صورت ساده و خوشمزه را در ایرابرود بخوانید.
دستور طرز تهیه پای کیش ایرابرود برای 8 نفر سرو میشود ، و 35 دقیقه فعالیت میخواهد.
مواد لازم برای تهیه ی پای کیش :
200 گرم آرد
100 گرم کره
1 پر نمک
آب سرد
4 عدد تخم مرغ
200 میلی لیتر خامه ترش
200 گرم کالباس سرخ شده
نوتمگ و فلفل به عنوان ادویه (دلخواه)
کره
مقداری لوبیا یا برنج
طرز تهیه پای کیش :
تنور را تا 180 درجه گرم کنید.
آرد و نمک و کره را درون یک ظرف بزرگ بریزید ، با دست آن قدر مخلوط کنید ، تا به خوبی کره به خورد آرد برود.
آرام آرام به صورت قاشق-قاشق آب سرد را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که خمیر شما آماده شود.
خمیر را گلوله کنید و درون نایلون بکشید و مدت 30 دقیقه درون فریزر قرار دهید.
روی یک ظرف مقداری آرد بپاشید تا خمیر به آن نچسبد ، خمیر را روی آن قرار دهید ، و مسطح کنید ، تا یک خمیر به صورت کامل سطح ماهیتابه ی غذای شما را بپوشاند.
سطح ماهیتابه ای که میخواهید غذا را روی آن درست کنید ، با کاغذ تنور بپوشانید و روی ان خمیر را قرار دهید ، به طوری که لبه های آن تا لبه های ماهیتابه بیاید. اضافه های خمیر را ببرید.
لبه های خمیر را با چنگال مرتب و تزئین کنید.
سپس روی خمیر کاغذ بگذارید ، آن را با برنج یا لوبیا پر کنید ، سپس 10 دقیقه آنها را در تور حرارت دهید.
سپس کاغذ و برنج و لوبیا را جذا کنید و خود خمیر را هم 10 دقیقه دیگر حرارت دهید.
بگذارید خمیر کمی سرد شود.
سپس کالباس ها را ریش ریش کنید و به خوبی سرخ کنید ، اما نگذارید ترد شوند.
سپس سطح میر را با کالباس ها بپوشانید.
خامه و تخم مرغ ها و ادویه ها را درون یک ظرف بزرگ بریزید و وب هم بزنید.
سپس آنها را روی خمیر بریزید. سپس 15 دقیقه غذا را درون تنور قرار دهید.
پای کیش شما آماده است.
میزان کالری پای کیش :
76 کالری
2.2 گرم چربی
11و7 میلی گرم کلسترول
400 میلی گرم سدیم
1 گرم کربوهیدرات
پیشنهاد سرآشپز برای طرز تهیه پای کیش :
اگر از نوتمگ خوشتان نمی آید مقداری پودر دارچین و مقدار بسیار کمی آویشن پیشنهاد میکنیم.
نوش جانتان
0 Comments