طرز تهیه هوموس غذای گیاهی لبنانی را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این غذای خاص کشور لبنان را به صورت ساده و خوشمزه را در ایرابرود بخوانید.
دستور طرز تهیه هوموس ایرابرود برای 4 نفر سرو میشود ، و 90 دقیقه فعالیت میخواهد.
مواد لازم برای تهیه ی هوموس :
1 فنجان نخود کوچک
مصف فنجان ارده
آب یک لیمو ترش
دو حبه سیر
نصف قاشق زیره
یک و یک چهارم قاشق جوش شیرین
نمک
روغن زیتون
ریحان
طرز تهیه هوموس :
ابتدا نخود ها را پاک کنید. چند بار نخود ها را بشویید تا زمانی که آبی که از میان آنها میگذرد کاملا پاک باشد. یک شبانه روز بگذارید نخود ها در قابلامه ای پر از آب و جوش شیرین خیس بخورند. صبح روز بعد آنها را بشوئید و بگذارید چند ساعت دیگر درخیس بخورند.
سپس نخود ها را در قابلامه ای پر از زآب و جوش شیرین بریزید. و به مدت یک الی یک ساعت و نیم بگذارید بپزد. تا زمانی که نخود ها با کمی فشار بتوانند له شوند. هرگاه آب ته کشید کمی آب اضافه کنید. هنگام پخت هر کف یا ماده ای که بالای آب جمع شد را با قاشق جمع کنید و خارج کنید..
سپس نخود ها را از قابلامه خارج کنید و بگذارید کمی خشک شوند. آب درون قابلامه را نگه دارید. سپس نخود ها را به خوبی له کنید. سپس تمام محتویات و مواد لازم که ذکر شده بود را اضافه کنید و دوباره آن ها را هم زده و له کنید تا به ترکیبی که علاقه دارید برسد. اگر خیلی غلیظ بود کمی آب یا آب لیمو اضافه کنید.
به صورت گرم سرو کنید ، روی هوموس را با ریحان و روغن زیتون تزئیین کنید.
میزان کالری هوموس :
166 کالری
9.6 گرم چربی
7.9 گرم پروتئین
14.3 گرم پروتئین
14.3 گرم کربوهیدرات
6 گرم فیبر
پیشنهاد سرآشپز برای طرز تهیه هوموس :
مقداری پیاز داغ در کنار سیر ترکیب خوبی با هوموس میسازد.
نوش جانتان
0 Comments