طرز تهیه پنیر ماسکارپونه در خانه - ماسکارپونه خانگی برای انواع دسر نظیر کیک و تیرامیسو

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه در خانه – ماسکارپونه خانگی برای انواع دسر نظیر کیک و تیرامیسو

آشپزی

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه در خانه را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این پنیر کاربردی در انواع دسر های خوش مزه را به صورت ساده در ایرابرود بخوانید.

طرز تهیه فاج

طرز تهیه پرتسل

طرز تهیه پای کیش

طرز تهیه ساندی بستنی آمریکایی

طرز تهیه هوموس

 

مواد لازم برای تهیه ی پنیر ماسکارپونه :

دو ونیم فنجان خامه سنگین

دو و نیم قاشق آب لیمو تازه

 

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه در خانه - ماسکارپونه خانگی برای انواع دسر نظیر کیک و تیرامیسو

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه در خانه :

خامه سنگین را روی یک ماهیتابه به جوش بیاورید. وقتی به جوش رسید ، آب لیمو ترش را اضافه کنید . و آن قدر هم بزنید ت زمانی که ترکیب کمی غلیظ و پهن شود. (حدود یک ربع) ماهیتابه را از روی گاز بردارید و به یک ظرف پر از آب و یخ انتقال دهید. و بگذارید تا ده دقیقه سرد شود.

سپس الک آستر دار را روی یک ظرف بزرگ تر بگذارید. سپس خامه سرد شده را روی آن بریزید. سر ظرف را بپوشانید و 24 ساعت در یخچال بگذارید.

اگر پنیر شما سفت شده است ، کمی آن را درون دمای اتاق قرار دهید.

پنیر شما آماده است. پنیر تا 5 روز قابل استفاده میباشد.کافی است به صورت درب بسته آن را در یخچال نگه دارید.

 

میزان کالری پنیر ماسکارپونه :

124 کالری

13 گرم چربی

36 میلی گرم کلسترول

نیم گرم کربوهیدرات

16 میلی گرم سدیم

دو گرم پروتئین

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید