طرز تهیه پنیر ماسکارپونه در خانه را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این پنیر کاربردی در انواع دسر های خوش مزه را به صورت ساده در ایرابرود بخوانید.
مواد لازم برای تهیه ی پنیر ماسکارپونه :
دو ونیم فنجان خامه سنگین
دو و نیم قاشق آب لیمو تازه
طرز تهیه پنیر ماسکارپونه در خانه :
خامه سنگین را روی یک ماهیتابه به جوش بیاورید. وقتی به جوش رسید ، آب لیمو ترش را اضافه کنید . و آن قدر هم بزنید ت زمانی که ترکیب کمی غلیظ و پهن شود. (حدود یک ربع) ماهیتابه را از روی گاز بردارید و به یک ظرف پر از آب و یخ انتقال دهید. و بگذارید تا ده دقیقه سرد شود.
سپس الک آستر دار را روی یک ظرف بزرگ تر بگذارید. سپس خامه سرد شده را روی آن بریزید. سر ظرف را بپوشانید و 24 ساعت در یخچال بگذارید.
اگر پنیر شما سفت شده است ، کمی آن را درون دمای اتاق قرار دهید.
پنیر شما آماده است. پنیر تا 5 روز قابل استفاده میباشد.کافی است به صورت درب بسته آن را در یخچال نگه دارید.
میزان کالری پنیر ماسکارپونه :
124 کالری
13 گرم چربی
36 میلی گرم کلسترول
نیم گرم کربوهیدرات
16 میلی گرم سدیم
دو گرم پروتئین
0 Comments