طرز تهیه ساندی بستنی آمریکایی را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این دسر خاص کشور  آمریکا را به صورت ساده و خوشمزه را در ایرابرود بخوانید.

طرز تهیه اسپاگتی الاکربونارا

طرز تهیه کویسادیلا

طرز تهیه ناچو تردیلا

طرز تهیه گوآکاموله

طرز تهیه کوکی شکلاتی

دستور طرز تهیه ساندی ایرابرود برای 4 نفر سرو میشود ، و 10 دقیقه فعالیت میخواهد.

مواد لازم برای تهیه ی ساندی :

 

3 قاشق شکر دانه ریز

1 قاشق نشاسته ذرت

نصف فنجان ، آب سرد

300 گرم گیلاس بی هسته

2 قاشق شربت گیلاس ، یا هر میوه ی جایگزین دلخواه

1 قاشق آب لیمو تازه

1 پیمانه بستنی وانیلی ، یا هر بستنی دلخواه دیگری

نصف فنجان خامه سنگین که با یک قاشق شکرشیرینی پزی به خوبی هم خورده باشد

دو قاشق آجیل دلخواه خرد شده

4 عدد گیلاس شیرین با ساقه

سرو کردن بستنی به سبک آمریکایی و طرز تهیه ی بستنی ساندی

طرز تهیه ساندی :

شکر ، نشاسته ذرت و آب سرد را به خوبی هم بزنید. و تا زمانی که جوش می آید روی شعله متوسط بگذارید و به خوبی هم بزنید. در انتها گیلاس های بی هسته را اضافه کنید و بگذارید هفت دقیقه مخلوط روی شعله باقی بماند تا زمانی که گیلاس ها نرم شوند.

ماهیتابه را از روی شعله بردارید ، شربت و آب لیمو اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید سرد شود. حال سس بستنی شما آماده است.

بستنی را به تعداد تقسیم کنید.روی هرکدام سسی که آماده کردید را بریزید. سپس روی آنها خامه و آجیل بریزید. و در آخر گیلاس های ساقه دار را برای تزئین روی بستنی ها بگذارید.

میزان کالری ساندی :

244 کالری

7 گرم چربی

21 میلی گرم کلسترول

98 میلی گرم سدیم

40 گرم کربوهیدرات

پیشنهاد سرآشپز برای طرز تهیه ساندی :

برای این که بستنی ها خوب با شربت و سس مخلوط شوند ، پیش از تقسیم کردن بستنی ها ، مقدار کمی از سس را روی لبه های ظرف ها بریزید سپس بستنی را روی آن قرار دهید.

 

نوش جانتان


0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

خدمات ایرابرود

تعرفه تبلیغات اینترنتی طراحی سایت و اپلیکیشن رپورتاژ ارتباط با ما

RABROD

Copyright © · All Rights Reserved designed & developed by · irabrod.ir