طرز تهیه ساندی بستنی آمریکایی را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این دسر خاص کشور آمریکا را به صورت ساده و خوشمزه را در ایرابرود بخوانید.
دستور طرز تهیه ساندی ایرابرود برای 4 نفر سرو میشود ، و 10 دقیقه فعالیت میخواهد.
مواد لازم برای تهیه ی ساندی :
3 قاشق شکر دانه ریز
1 قاشق نشاسته ذرت
نصف فنجان ، آب سرد
300 گرم گیلاس بی هسته
2 قاشق شربت گیلاس ، یا هر میوه ی جایگزین دلخواه
1 قاشق آب لیمو تازه
1 پیمانه بستنی وانیلی ، یا هر بستنی دلخواه دیگری
نصف فنجان خامه سنگین که با یک قاشق شکرشیرینی پزی به خوبی هم خورده باشد
دو قاشق آجیل دلخواه خرد شده
4 عدد گیلاس شیرین با ساقه
طرز تهیه ساندی :
شکر ، نشاسته ذرت و آب سرد را به خوبی هم بزنید. و تا زمانی که جوش می آید روی شعله متوسط بگذارید و به خوبی هم بزنید. در انتها گیلاس های بی هسته را اضافه کنید و بگذارید هفت دقیقه مخلوط روی شعله باقی بماند تا زمانی که گیلاس ها نرم شوند.
ماهیتابه را از روی شعله بردارید ، شربت و آب لیمو اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید سرد شود. حال سس بستنی شما آماده است.
بستنی را به تعداد تقسیم کنید.روی هرکدام سسی که آماده کردید را بریزید. سپس روی آنها خامه و آجیل بریزید. و در آخر گیلاس های ساقه دار را برای تزئین روی بستنی ها بگذارید.
میزان کالری ساندی :
244 کالری
7 گرم چربی
21 میلی گرم کلسترول
98 میلی گرم سدیم
40 گرم کربوهیدرات
پیشنهاد سرآشپز برای طرز تهیه ساندی :
برای این که بستنی ها خوب با شربت و سس مخلوط شوند ، پیش از تقسیم کردن بستنی ها ، مقدار کمی از سس را روی لبه های ظرف ها بریزید سپس بستنی را روی آن قرار دهید.
نوش جانتان
0 Comments