طرز تهیه گوآکاموله را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این دسر ساده و خوشمزه مکزیکی را در ایرابرود بخوانید.

طرز تهیه پیتزا ناپولتانا

طرز تهیه پاولوا 

طرز تهیه اکلر

طرز تهیه ساندویچ پنیر کبابی

طرز تهیه پیتزا مارگارتا – پیتزای گوجه ای

دستور طرز تهیه دسر و خوشمزه ی گوآکاموله ایرابرود برای 8 نفر سرو میشود ، و 10 دقیقه فعالیت میخواهد.

مواد لازم برای تهیه ی گوآکاموله :

1 پیاز زرد به خوبی خرد و ریز شده

1 فلفل تند به خوبی خرد و ریز شده

نصف فنجان جعفری خرد و ریز شده

دو قاشق غذاخوری نمک کوشر

4 عدد آووکادو

2 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش

دستور و طرز تهیه گوآکاموله مکزیکی - با تردیلا خیلی میچسبه

طرز تهیه گوآکاموله :

به خوبی فلفل و پیاز و نمک و نصفی از جعفری ها را در یک هاون بکوبید نصف آب لیموی خود را اضافه کنید و هم بزنید. (یا در مخلوط کن آنقدر مخلوط کنید تا نرم شوند.)

آووکادو ها را نصف کنید ، هسته را بیرون بیاورید ، و سپس گوشت آنها را با قاشق در بیاورید.

آووکادو ها و مخلوطی که درست کردید را به یک کاسه بریزید. باقیمانده ی جعفری و آب لیمو را اضافه کنید و سپس آنقدر بکوبید و هم بزنید تا یک مخلوط غلیظ چسبناک حاصل شود.

میزان کالری گوآکاموله :

109 کالری

10 گرم چربی

6 گرم کربوهیدرات

165 میلی گرم سدیم

پیشنهاد سرآشپز برای طرز گوآکاموله :

معمولا این دسر با چیپس مخصوصا ترددیلا سرو میشود.

نوش جانتان


0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خدمات ایرابرود

تعرفه تبلیغات اینترنتی ثبت آگهی ارزان رپورتاژ ارتباط با ما

RABROD

Copyright © · All Rights Reserved designed & developed by · irabrod.ir