طرز تهیه گوآکاموله را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این دسر ساده و خوشمزه مکزیکی را در ایرابرود بخوانید.
طرز تهیه پیتزا مارگارتا – پیتزای گوجه ای
دستور طرز تهیه دسر و خوشمزه ی گوآکاموله ایرابرود برای 8 نفر سرو میشود ، و 10 دقیقه فعالیت میخواهد.
مواد لازم برای تهیه ی گوآکاموله :
1 پیاز زرد به خوبی خرد و ریز شده
1 فلفل تند به خوبی خرد و ریز شده
نصف فنجان جعفری خرد و ریز شده
دو قاشق غذاخوری نمک کوشر
4 عدد آووکادو
2 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
طرز تهیه گوآکاموله :
به خوبی فلفل و پیاز و نمک و نصفی از جعفری ها را در یک هاون بکوبید نصف آب لیموی خود را اضافه کنید و هم بزنید. (یا در مخلوط کن آنقدر مخلوط کنید تا نرم شوند.)
آووکادو ها را نصف کنید ، هسته را بیرون بیاورید ، و سپس گوشت آنها را با قاشق در بیاورید.
آووکادو ها و مخلوطی که درست کردید را به یک کاسه بریزید. باقیمانده ی جعفری و آب لیمو را اضافه کنید و سپس آنقدر بکوبید و هم بزنید تا یک مخلوط غلیظ چسبناک حاصل شود.
میزان کالری گوآکاموله :
109 کالری
10 گرم چربی
6 گرم کربوهیدرات
165 میلی گرم سدیم
پیشنهاد سرآشپز برای طرز گوآکاموله :
معمولا این دسر با چیپس مخصوصا ترددیلا سرو میشود.
نوش جانتان
0 Comments