تبلیغات اینترنتی در وبسایت ها

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده دستور پخت سنتی بلژیکی در خانه را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این اسنک لذیذ و دلپذیر را به صورت ساده و خوشمزه در ایرابرود بخوانید.

10 تا از مسموم ترین خوراکی های جهان

10 تا از عجیب ترین چیز ها که در فست فود مک دونالد پیدا شد

آداب و رسوم ایرانیان باستان در نوروز

طرز تهیه میگو ماسلای سرخ شده

طرز تهیه موس شکلاتی

 

دستور طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده پوم فریتز ایرابرود برای 4 نفر سرو میشود ، و 5 دقیقه فعالیت میخواهد.

مواد لازم برای تهیه ی سیب زمینی سرخ کرده بلژیکی :

900 گرم سیب زمینی (ترجیحا سیب زمینی بینتجی)

روغن سرخ کردنی

نمک

فلفل سیاه

مایونز

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده سنتی بلژیک یا پوم فریتس pommes frites

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده بلژیکی یا پوم فریتز :

سیب زمینی ها را پوست بکنید و به مکعب های 1 سانتیمتری تقسیم کنید.

سیب زمینی ها را درون آب بریزید و دقایقی صبر کنید تا کاملا تمیز شوند ، سپس آنها را خشک کنید.

یک سرخ کن یا ماهیتابه گود را با روغن پر کنید ، سپس بگذارید تا 160 درجه گرم شوند.

سپس هر مکعب سیب زمینی را به سه خلال 1 سانتیمتری تقسیم کنید. (بنا به سلیقه میتوانید باریک تر برش دهید ، که ترد تر شوند)

سپس در هر مرحله یک مشت ، سیب زمینی به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید 4 الی 8 دقیقه سرخ شوند (این مدت بسته به ضخامت آنها دارد)

هر از گاهی سیب زمینی ها را تکان دهید تا به هم نچسبند.

سطح یک ظرف بزرگ را با فلفل سیاه بپوشانید (در این کار زیاده روی نکنید).

سپس سیبزمینی ها را روی آنها قرار دهید.

بگذارید حداقل نیم ساعت سیب زمینی ها خنک شوند.

حال دمای روغن را به 190 برسانید ، و دوباره ، سیب زمینی ها را درون روغن بریزید ، اما این بار تنها دو دقیقه بگذارید سرخ شوند تا به خوبی طلایی و ترد شوند.

روی سیب زمینی ها نمک بریزید و با مایونز نوش جان کنید.

میزان کالری سیب زمینی سرخ کرده :

به ازای هر 100 گرم:

312 کالری

15 گرم چربی

210 میلی گرم سدیم

41 گرم کربوهیدرات

3.4 گرم پروتئین

در مصرف این خوراک زیاده روی نکنید ، سیب زمینی های سرخ کره سرشار از چربی انباشته اند ، و میتوانند سرطان زا باشند.

پیشنهاد سرآشپز برای طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده بلژیکی :

حتما سرخ کردن دو مرحله ای را رعایت کنید. در فلفل و نمک زیاده روی نکنید ، و به یاد داشته باشید که ابدا در هر مرحله سرخ کردن ، بیش از یک مشت سیب زمینی در سرخ کن نریزید ، چرا که دمای روغن را کاهش میدهند ، و باعث میشوند سیب زمینی ها به خوبی طلایی یا ترد نشوند.

نوش جانتان


0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خدمات ایرابرود

تعرفه تبلیغات اینترنتی طراحی سایت و اپلیکیشن مشاوره سئو ارتباط با ما

RABROD

Copyright © · All Rights Reserved designed & developed by · irabrod.ir