طرز تهیه بستنی نانی خانگی – آموزش و دستور پخت ساندویچ بستنی : را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این اسنک محبوب و لذیذ و خوشمزه را به صورت ساده و دلچسب در ایرابرود بخوانید.

 

شاید به مقالات زیر در ایرابرود علاقه مند باشید :

دستور طرز تهیه بستنی نونی خانگی ایرابرود برای 6 نفر سرو میشود ، و 5 دقیقه فعالیت میخواهد.

مواد لازم برای تهیه بستنی نانی یا ساندویچ بستنی:

2 عدد تخم مرغ

شکر 3/4 پیمانه

2/3 فنجان روغن کانولا

2 قاشق چایخوری عصاره وانیل

2 فنجان آرد همه منظوره

2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

1/2 قاشق چایخوری نمک

1-1/4 فنجان اسپرینکلس اختیاری

1-1/2 لیتر بستنی وانیلی

 

آموزش قدم به قدم ساده طرز تهیه بستنی نانی یا ساندویچ بستنی در خانه

طرز تهیه بستنی نانی یا ساندویچ بستنی خانگی

مرحله 1: خمیر را درست کنید

خمیر شیرینی را با هم زدن تخم مرغ، روغن و وانیل شروع کنید تا خوب مخلوط شوند. در اینجا حتما از عصاره وانیل با کیفیت بالا استفاده کنید.

در ظرف دیگری مواد خشک را با همزن بزنید. سپس مخلوط خشک را به مخلوط مرطوب اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. در نهایت، نصف فنجان اسپرینکلس اضافه کرده هم بزنید.

نکته: دستور پخت ما نیاز به روغن کانولا دارد، اما روغن نباتی یا روغن هسته انگور نیز موثر خواهد بود.

مرحله 2: شکل دادن و پخت نان ها

در مرحله بعد، خمیر نان را تقسیم کنید. یک قاشق غذاخوری خمیر برای این کار عالی است. هر خمیر را با یک پیمانه یا لیوان کمی صاف کنید.

خمیر را در دمای 350 درجه فارنهایت بپزید تا لبه های آن کمی قهوه ای شود – 8 تا 10 دقیقه.سپس نان ها را روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند، بگذارید دو دقیقه روی ورق خنک شوند. قبل از رفتن به مرحله بعد مطمئن شوید که نان ها کاملا خنک شده اند.

مرحله 3: بستنی را اضافه کنید

قبل از قاشق، اجازه دهید بستنی مورد علاقه شما روی میز حدود 15 دقیقه نرم شود. با این کار برداشتن و فشار دادن بستنی بین نان ها آسان می شود.

وقتی نرم شد، یک سوم فنجان بستنی را روی نیمی از نان ها بریزید.سعی کنید بستنی ها و نان ها یکدست باشند. پس از اسکوپ کردن، نیمه نان دیگر را روی آن فشار دهید تا بستنی نانی شما به دست آید.

قبل از اینکه سراغ مرحله بعد بروید، بستنی نانی ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فریزر بگذارید.

مرحله 4: با اسپرینکلس آماده سازی را به پایان برسانید

پس از خنک شدن سریع، این کوکی‌ها برای آخرین اما شاید مهم‌ترین لمس آماده هستند: اسپرینکلس بیشتر! قبل از لذت بردن، لبه های هر ساندویچ را در باقیمانده اسپرینکلس بغلتانید.

سپس آنها را یک ساعت در فریز قرار دهید، سپس در پلاستیک بپیچید.

نکات سرآشپز

این ساندویچ بستنی ساده است، اما مطمئناً می توانید چند میانبر را انتخاب کنید و چند تغییر ایجاد کنید تا این خوراکی های منجمد منحصر به فرد شما باشند. در اینجا چند نکته برای ساده و خوشمزه کردن این فرآیند وجود دارد:

نان ها را از قبل آماده کنید: می توانید این نان ها را از قبل آماده کنید.بیسکوییت یا کوکی میتواند جایگزین ایده آلی باشد. حتی نان شیرینی لطیفه نیز میتواند ایده آل باشد. کوکی ها را برای چند روز در ظرف دربسته قرار دهید یا حتی یک یا دو ماه در فریزر بگذارید. وقتی آماده مونتاژ شدید، نیازی به یخ زدایی نیست!

بستنی را عوض کنید: دستور ما بستنی وانیلی را می‌طلبد، اما از هر طعمی از بستنی (یا فرویو یا ژلاتو) که بیشتر دوست دارید استفاده کنید.

حتی موارد اضافی را اضافه کنید: اسپرینکلز فقط شروع است! می توانید لبه های ساندویچ بستنی خود را در آجیل، چیپس شکلات یا هر رویه بستنی که بیشتر دوست دارید بغلتانید.

طرز تهیه رتتویی – دستور پخت رتتویی به سادگی – میزان کالری رتتویی

 

Categories: آشپزی

0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

خدمات ایرابرود

تعرفه تبلیغات اینترنتی طراحی سایت و اپلیکیشن رپورتاژ ارتباط با ما

RABROD

Copyright © · All Rights Reserved designed & developed by · irabrod.ir