دستور و طرز تهیه دوندورما بستنی خاص کشور ترکیه + میزان کالری

دستور و طرز تهیه دوندورما بستنی خاص کشور ترکیه + میزان کالری

آشپزی

طرز تهیه دوندورما یا دندورما را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این بستنی خوش طعم خاص کشور ترکیه را در ایرابرود بخوانید.

طرز تهیه کرم بروله

طرز تهیه پارفه موزی دسر فرانسوی

طرز تهیه جیروس یا جایو کباب ساندویچی یونان

طرز تهیه گازپاچو ، سوپ سرد اسپانیایی

طرز تهیه خانگی نوشابه سیاه کوکا یا پپسی در خانه

دستور طرز تهیه دوندورما یا دندورما ایرابرود برای 6 نفر سرو میشود ، و چهل و پنج دقیقه فعالیت میخواهد.

مواد لازم برای تهیه ی دوندورما یا دندورما ی ترکیه :

65 گرم ثعلب
750 میلی لیتر (3 فنجان) شیر
250 میلی لیتر یا یک فنجان خامه
165 گرم یا سه چهارم فنجان شکر
سه الی 6 عدد مصطکی
برای سرو
آرد دارچین و پسته ی خرد شده
دستور و طرز تهیه دوندورما بستنی خاص کشور ترکیه + میزان کالری

طرز تهیه دوندورما یا دندورما ی ترکیه :

برای 15 دقیقه باید مصطکی ها را در فیزر بگذارید. سپس به همراه یک پر شکر آنها را خرد و گرد کنید.

سپس نصف فنجان شیر و ثعلب را با هم مخلوط کنید.

در یک ماهیتابه ی بزگ خامه و باقیمانده ی شیر و مصطکی ها را روی شعله ی کم گرم کنید و هم بزنید. سپس مخلوط ثعلب را اضافه کنید.

با یک ملاقه مقداری از این کرم به دست آمده را بردارید و تا یک ارتفاع مناسب بکشید. سپس آن را روی کرم برگردانید. 20 دقیقه این کار را تکرار کنید. تا زمانی که مخلوط غلیظ شود. (اگر حالت آدامسی تر می پسندید ، 20 دقیقه ی دیگر این کار را تکرار کنید.)

حال کرم را درون یک کاسه بریزید ، روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا سرد شود.

زمانی که کرم سرد شد. آن را درون یک ماشین بستنی سازی بریزید تا تقریبا یخ ببندد.

سپس کرم را درون قالب های دلخواه چرب شده بریزید. روی قالب ها را با فویل بپوشانید ، و به مدت کل یک شب آن را در فریزر قرار دهید.

پنج دقیقه قبل از سرو کردن ،  در یک کاسه خرده پسته و پودر دارچین را ترکیب کنید و به طور مساوی روی بستنی مهمانان خود بریزید.

میزان کالری دوندورما یا دندورما ی ترکیه :

هر عدد دوندورما:

147 کالری

25 گرم کربوهیدرات

5 گرم چربی

2 گرم پروتئین

پیشنهاد سرآشپز برای طرز تهیه دوندورما یا دندورما :

برای طعم های متفاوت از شیر های متفاوت استفاده کنید. مثلا شیر کاکائو یا شیر توت فرنگی و شیرموز و..

نوش جانتان

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید