طرز تهیه رتتویی – طرز تهیه رتتویی- طرز پخت رتتویی – نحوه ی پخت رتتویی – نحوه تهیه رتتویی – روش پخت و آماده سازی کیک کره ای – آموزش رتتویی

طرز تهیه رتتویی را به عنوان یک  غذای گیاهی و سالم و لذیذ به شما آموزش میدهیم امیدواریم لذت ببرید.

 

آماده سازی و پخت رتتویی 50 دقیقه الی یک ساعت و ربع به طول می انجامد. و در نهایت برای 8 نفر سرو میشود.

طرز تهیه لته

طرز تهیه فرنچ پرس خانگی

طرز تهیه موهیتو انار در ایرابرود

طرز تهیه چای پوست لیمو ترش

طرز تهیه اسموتی میوه

مواد لازم برای دستور رتتویی :

2 بادمجان

6 گوجه فرنگی

2 کدوی زرد

2 کدوی سبز

10 برگ ریحان تکه تکه شده

1 سیر قاشق چای خوری سیر رنده شده

2 قاشق چای خوری جعفری تازه خرد شده

2 قاشق چای خوری آویشن

نمک

فلفل

4 قاشق روغن زیتون

مواد لازم سس

2 قاشق روغن زیتون

1 پیاز خرد شده

4 پر سیر رنده شده

یک فلفل دلمه ای قرمز خرد شده

یک فلفل دلمه ای زرد خرد شده

نمک

فلفل

795 گرم رب گوجه فرنگی

10 برگ ریحان تکه تکه شده

طرز تهیه رتتویی - طرز تهیه رتتویی- طرز پخت رتتویی - نحوه ی پخت رتتویی - نحوه تهیه رتتویی - روش پخت و آماده سازی کیک کره ای - آموزش رتتویی

طرز تهیه رتتویی :

فر را تا 190 درجه گرم کنید.

کدو ها و بادمجان و گوجه را به لایه های دایره ای یک میلی متری ببرید.

برای تهیه سس روغن زیتون را در یک ظرف با عمق 30 سانتیمتر بریزید. و با دمای متوسط گرم کنید. پیاز ، سیر ، فلفل دلمه ای ، روی روغن زیتون بریزید و سرخ کنید تا زمانی که کاملا نرم شوند یعنی حدود 10 دقیقه. نمک و فلفل اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. رب گوجه اضافه کنید. , به خوبی هم بزنید تا مواد کاملا ترکیب شوند. ریحان اضافه کنید و باز هم به خوبی هم بزنید. و سپس سطح سس را با کفگیر صاف کنید.

کدو و بادمجان و گوجه را به صورت یکی درمیان (مثلا کدو گوجه کدو بادمجان گوجه….) در کنار یکدیگر و به صورت عمودی درون سس ، از خارج ظرف به سمت داخل آن بچبینید. در اینجا میتوانید غذا را تزئین کنید. سپس روی تمام این ها فلفل و نمک بیزید.

در ظرفی ریحان و سیر و جعفری و آویشن و نمک و فلفل و روغن زیتون بریزید و به خوبی هم بزنید. سپس محتویات را با قاشق روی لایه های گوجه و کدو و بادمجان بریزید.

میزان کالری رتتویی :

هر یک تکه رتتویی به اندازه ی یک فنجان:

152 کالری

12 گرم چربی

6 گرم کربوهیدرات

1862 گرم سدیم

2 گرم پروتئین

300 میلی گرم کلسترول

پیشنهاد سرآشپز :

میتوانید در میان لایه های بادمجان و کددو و گوجه لایه ی چیپس قرار دهید. مخصوصا اگر کودکانی دارید که بادمجان و کدو دوست ندارند.

نوش جانتان

 


0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

خدمات ایرابرود

تعرفه تبلیغات اینترنتی طراحی سایت و اپلیکیشن رپورتاژ ارتباط با ما

RABROD

Copyright © · All Rights Reserved designed & developed by · irabrod.ir