طرز تهیه لته – نحوه تهیه لته – روش آماده سازی لته – لته چیست -چگونه لته درست کنم -میزان کالری لته

طرز تهیه لته خانگی را به عنوان یک نوشیدنی گرم و قهوه ای دلپذیر به شما در این پست آموزش میدهیم. امیدواریم که لذت ببرید.

طرز تهیه بلینی پن کیک روسی

طرز تهیه ی صبحانه ی جالب پینزا

طرز تهیه پیروگی خانگی در ایرابرود

طرز تهیه رتتویی

طرز تهیه میگو ماسالا سرخ شده

تهیه لته با روش ایرابرود برای یک نفر سرو میشود و یک ربع الی 20 دقیقه به طول می انجامد

مواد لازم برای تهیه ی لته خانگی :

پودر کاکائو

شیر کم چرب 2 درصد یا بدون چربی

یک بسته ی کوچک (یک سوم فنجان) اسپرسو یا به همان مقدار قهوه ی دم کرده با اروپرس.

فنجان

شیشه ی بلند با درب

قاشق

طرز تهیه لته - نحوه تهیه لته - روش آماده سازی لته - لته چیست -چگونه لته درست کنم -میزان کالری لته

طرز تهیه لته خانگی :

اسپرسو را با دستگاه اسپرسو یا نسپرسو آماده کنید. (می توانید بدون اینها با مقداری آب جوش و هم زدن های مداوم این کار را بکنید.) . یا اگر اسپرسو ندارید میتوانید با دستگاه اروپرس قهوه ی دم کرده با آب رقیق آماده کنید.

شیر را به کف آورید. یعنی درون شیشه بریزید تا 40 درصد شیشه را پر کند. سپسدرب شیشه را محکم ببندید و تا 30 الی 60 ثانیه محکم شیشه را تکان دهید. تا کف کند و حجم آن تا دو برابر حالت اولیه برسد.

شیر را از شیشه خارج کرده و درون ظرفی بزرگ تر و سرباز بریزید و حدود 30 ثانیه در مایکروویو حرارت دهید. تا باز هم حجم بگیرد وسپس ثابت شود.

اسپرسو یا قهوه را درون فنجان بریزید. سپس در حالی که با یک قاشق جلوی کف را میگیرید. هر مقدار که دوست دارید شیر درون اسپرسو بریزید. در کافه ها در این مرحله با شیر روی اسپرسو طرح های زیبایی درست میکنند.

سپس با قاشق هر میزان که دوست دارید کف شیر روی اسپرسو قرار دهید. ( میتوانید حتی نریزید. ) سپس پودر کاکائو روی کف بریزید.

میزان کالری لته خانگی :

136 کالری

چربی 7 گرم

کلسترول 30 گرم

پروتئین 7 گرم

پیشنهاد باریستا:

رسم است که برای شیرین تر کردن این نوشیدنی مقداری وانیل یا چند قطره شربت به آن اضافه میکنند.

نوش جانتان

 


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خدمات ایرابرود

تعرفه تبلیغات اینترنتی ثبت آگهی ارزان رپورتاژ ارتباط با ما

RABROD

Copyright © · All Rights Reserved designed & developed by · irabrod.ir