طرز تهیه پاناکوتا ایتالیایی در خانه را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این شیرینی و دسر لذیذ و دلپذیر را به صورت ساده و خوشمزه در ایرابرود بخوانید.
آموزش قدم به قدم تو طرز پخت چیزبرگر خانگی
آموزش قدم به قدم و طرز تهیه موس شکلاتی
دستور و طرز تهیه کاپ کیک خانگی
دستور پخت و طرز تهیه شیرینی اکلر
دستور طرز تهیه پاناکوتا ایرابرود برای 6 نفر سرو میشود ، و 40 دقیقه فعالیت میخواهد.
مواد لازم برای تهیه ی پاناکوتا و سس کاراملی :
2 فنجان خامه
115 گرم شکر
4 ورق ژلاتین
نصف شاخه وانیل
برای سس:
2 قاشق آب
4 قاشق شکر
طرز تهیه پاناکوتا :
ژلاتین را درون یک ظرف پر ازآب سرد قرار دهید تا به خوبی آب را جذب کرده و خیس بخورد.
با یک چاقو هسته های وانیل را خارج کنید.
شکر ، خامه و هسته های وانیل را به یک قابلمه اضافه کنید.
قابلمه را روی شعله ی ملایم قرار دهید و در حالی که مداوم هم میزنید بگذارید محتویات حرارت ببیند. هم زدن را تکرار کنید تا زمانی که حباب های ریزی در جداره های قابلمه ظاهر شود. سپس قابلمه را از روی اجاق بردارید.
ژلاتین را بفشارید تا کاملا خشک شود ، سپس آنها را به قابلمه اضافه کنید. آنقدر هم بزنید ، تا زمانی که ژلاتین کاملا حل شود.
محتوا را در شش ظرف یا قالب بریزید و تقسیم کنید. آنها را با پلاستیک بپوشانید و حداقل به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
در زمان سرو ، باقیمانده شکر و یک قاشق را در ماهیتابه بریزید. و روی شعله ی متوسط قرار دهید. و بدون هم زدن بگذارید تا زمان جوش حرارت ببیند. زمانی که آن کاراملی شد ، باقیمانده آب را اضافه کنید. بگذارید یک دقیقه بجوشد. در همین حین ماهیتابه را تکان دهید تا محتوا به فرم سس در بیاید.
سپس سس را روی پاناکوتا بریزید و سرو کنید.
پاناکوتای شما آماده است. نوش جانتان
میزان کالری پاناکوتا :
هر فنجان موچی
390 کالری
54 گرم چربی
127 میلی گرم کلسترول و 43 میلی گرم سدیم.
19 گرم کربوهیدرات
پیشنهاد سرآشپز برای طرز تهیه پاناکوتا :
برای این که پاناکوتا به راحتی از قالب خاج شود ، یک ثانیه قالب را در آب جوش قرار دهید.
نوش جانتان
0 Comments