طرز تهیه ماکارون شیرینی ایتالیایی با پودر بادام را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این شیرینی و دسر شیرین و دلپذیر را به صورت ساده و خوشمزه در ایرابرود بخوانید.
دستور طرز تهیه ماکارون ایرابرود برای 3 نفر سرو میشود ، و 20 دقیقه فعالیت میخواهد.
مواد لازم برای تهیه ی ماکارون :
300 گرم بادام (در آب جوش حرارت دهید تا بتوانید به راحتی پوست بادام را جدا کنید و بادام سفید داشته باشید .)
300 گرم شکر
2 سفیده ی تخم مرغ + به صورت دلخواه میتوانید نصف سفیده ی تخم مرغ بیشتر استفاده کنید.
شکر قنادی
کرم مورد علاقه شما (وانیل ، مربا ، خامه ، خامه شکلاتی و ….)
طرز تهیه ماکارون :
ابتدا تنور را تا 180 درجه گرم کنید.
آنقدر بادام های پوست کنده را خرد کنید تا تقریبا شبیه پودر شوند.
روی سینی تنور ها ؛ ورقه های شیرینی پزی قرار دهید.
در ظرفی بزرگ ، شکر و پودر بادام را ترکیب کنید. و به آنها سفیده ی تخم مرغ اضافه کنید. (اگر از رنگ خوراکی استفاده میکنید در این مرحله اضافه کنید.)
در مخلوط کن ، محتویات را انقدر مخلوط کنید ، تا نرم شوند. اگر مخلوط کمی زیادی آبکی بود ، به آن نصف سفیده ی تخم مرغ اضافه کنید باز مخلوط کنید.
محتویات را درون یک ماسوره (قیف یا کیسه شیرین پزی) بریزید ، نیم کره های ماکارون شکل ، به قطر 3 الی 4 سانتیمتر ، ایجاد کنید تا فرم ماکارون شما شکل گیرد. مطمئن شوید که میان آنها فاصله ی کافی باشد.
روی آنها پودر شکر بپاشید. و سپس به مدت 20 دقیقه در تنور بگذارید بپزند ، تا زمانی که رنگ آنها طلایی شود.
بگذارید تا سرد شوند.
کرم مورد علاقه خودتان را میان هر دو ماکارون قرار دهید.
ماکارون شما آماده است.
میزان کالری ماکارون :
110 کالری
6 گرم چربی
10 میلی گرم کلسترول
12 گرم کربوهیدرات
2 گرم پروتئین
پیشنهاد سرآشپز برای طرز تهیه ماکارون :
طعم اصلی ماکارون به کرم آن است ، پس در انتخاب کرم دقت زیادی به خرج دهید. کرم اصلی و سنتی این دسر دوست داشتنی ، سال ها است که خامه ی شکلاتی است. پس اگر نمیخواهید ریسک کنید از خامه شکلاتی استفاده کنید.
میتوانید از خامه یا وانیل هم استفاده کنید ، میتوانید مقدار کمی خرده آجیل یا میوه در کرم مخلوط کنید.
با ترکیب ژلاتین ، شکر قنادی و طعم دهنده و اسانس های متفاوت نیز میتوانید کرم های مختلف و متنوع و خلاقانه ی خودتان را تهیه کنید. (حتما اسانس آدامس را امتحان کنید)
نوش جانتان
0 Comments