آموزش دستور پخت یا طرز تهیه ماکارون - شیرینی ایتالیایی با بادام

آموزش دستور پخت یا طرز تهیه ماکارون – شیرینی ایتالیایی با بادام

آشپزی

طرز تهیه ماکارون شیرینی ایتالیایی با پودر بادام را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این شیرینی و دسر شیرین و دلپذیر را به صورت ساده و خوشمزه در ایرابرود بخوانید.

طرز تهیه تیرامیسو

طرز تهیه ریزوتو

طرز تهیه میلک شیک

طرز تهیه دونات در خانه

طرز تهیه هوموس

دستور طرز تهیه ماکارون ایرابرود برای 3 نفر سرو میشود ، و 20 دقیقه فعالیت میخواهد.

مواد لازم برای تهیه ی ماکارون :

300 گرم بادام   (در آب جوش حرارت دهید تا بتوانید به راحتی پوست بادام را جدا کنید و بادام سفید داشته باشید .)

300 گرم شکر

2 سفیده ی تخم مرغ  + به صورت دلخواه میتوانید نصف سفیده ی تخم مرغ بیشتر استفاده کنید.

شکر قنادی

کرم مورد علاقه شما (وانیل ، مربا ، خامه ، خامه شکلاتی و ….)

آموزش دستور پخت یا طرز تهیه ماکارون - شیرینی ایتالیایی با بادام

طرز تهیه ماکارون :

ابتدا تنور را تا 180 درجه گرم کنید.

آنقدر بادام های پوست کنده را خرد کنید تا تقریبا شبیه پودر شوند.

روی سینی تنور ها ؛ ورقه های شیرینی پزی قرار دهید.

در ظرفی بزرگ ، شکر و پودر بادام را ترکیب کنید. و به آنها سفیده ی تخم مرغ اضافه کنید.  (اگر از رنگ خوراکی استفاده میکنید در این مرحله اضافه کنید.)

در مخلوط کن ، محتویات را انقدر مخلوط کنید ، تا نرم شوند. اگر مخلوط کمی زیادی آبکی بود ، به آن نصف سفیده ی تخم مرغ اضافه کنید  باز مخلوط کنید.

محتویات را درون یک ماسوره (قیف یا کیسه شیرین پزی) بریزید ، نیم کره های ماکارون شکل ، به قطر 3 الی 4 سانتیمتر ، ایجاد کنید تا فرم ماکارون شما شکل گیرد. مطمئن شوید که میان آنها فاصله ی کافی باشد.

روی آنها پودر شکر بپاشید. و سپس به مدت 20 دقیقه در تنور بگذارید بپزند ، تا زمانی که رنگ آنها طلایی شود.

بگذارید تا سرد شوند.
کرم مورد علاقه خودتان را میان هر دو  ماکارون قرار دهید.

ماکارون شما آماده است.

میزان کالری ماکارون :

110 کالری

6 گرم چربی

10 میلی گرم کلسترول

12 گرم کربوهیدرات

2 گرم پروتئین

پیشنهاد سرآشپز برای طرز تهیه ماکارون :

طعم اصلی ماکارون به کرم آن است ، پس در انتخاب کرم دقت زیادی به خرج دهید. کرم اصلی و سنتی این دسر دوست داشتنی ، سال ها است که خامه ی شکلاتی است. پس اگر نمیخواهید ریسک کنید از خامه شکلاتی استفاده کنید.

میتوانید از خامه یا وانیل هم استفاده کنید ، میتوانید مقدار کمی خرده آجیل یا میوه در کرم مخلوط کنید.

با ترکیب ژلاتین ، شکر قنادی و طعم دهنده و اسانس های متفاوت نیز میتوانید کرم های مختلف و متنوع و خلاقانه ی خودتان را تهیه کنید. (حتما اسانس آدامس را امتحان کنید)

نوش جانتان

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید