طرز تهیه اکلر پسته پرتغالی را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این دسر و شیرینی خوش طعم خاص کشور فرانسه را در ایرابرود بخوانید.

طرز تهیه پیتزا ناپولتانا

طرز تهیه پاولوا 

طرز تهیه جیروس یا جایو کباب ساندویچی یونان

طرز تهیه دوندورما بستنی ترکیه

طرز تهیه پیتزا مارگارتا – پیتزای گوجه ای

دستور طرز تهیه دسر و شیرینی اکلر ایرابرود برای 10 نفر سرو میشود ، و چهل پنج دقیقه فعالیت میخواهد.

مواد لازم برای تهیه ی اکلر پسته پرتغالی :

 

برای خمیر

160 گرم شیر

160 گرم آب

160 گرم کره

6 گرم شکر

4 گرم نمک

8 گرم مایع وانیل

160 گرم آرد

280 گرم تخم مرغ

 

برای کرم پسته

230 گرم شیر

15 گرم  اسانس پرتغال

15 گرم زرده تخم مرغ

35 گرم شکر

12 گرم پودر کاستارد

70 گرم کره

12 گرم پسته ی ریز شده (نزدیک به پودر)

1 گرم پودر ژلاتین

130 گرم بادام ریز شده (نزدیک به پودر)

 

برای تزئین

دو گرم پودر پسته

شکلات مایع به مقدار لازم

دستور پخت شیرینی - طرز تهیه اکلر پسته پرتغالی فرانسوی

طرز تهیه اکلر پسته پرتغالی :

شیر ، آب ، کره ، شکر ، نمک و مایع وانیل را با هم مخلوط کرده و بجوشانید. مخلوط را از شعله بردارید و به آن آرد اضافه کنید. انقدر مخلوط را هم بزنید ، تا زمانی که خمیر دیگر به لبه های ظرف نچسبد. دانه دانه تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید سپس همین کار را با تخم مرغ بعدی انجام دهید. مخلوط را قدری هم بزنید تا این که نرم و درخشان شود. خمیر را صاف کنید و به قطعات مستطیلی 11 س انتیمتری تقسیم کنید. 20 دقیقه آنها را در تنور 180 درجه بپزید ، تا زمانی که پف کرده و طلایی و قهوه ای شوند.

ژلاتین را در شیر نرم کنید. سپس به آن اسانس پرتغال اضافه کنید و برای 10 دقیقه گرم کنید. سپس این مواد را الک کنید. سپس با زرده تخم مرغ ، پودر کاستارد و شکر مخلوطی تهیه کنید و روی شعله ملایم بجوشانید تا زمانی که غلیظ شود.  سپس بگذارید تا دمای 40 درجه خنک شود ، حال پسته ی  ریز شده و کره و مقدار کمی ریزه ی بادام را اضفه کنید سپس این ها را به خوبی ترکیب کنید. کرم پسته ی شما آماده است.

اکلیر ها را به این صورت لایه بندی کنید ، یک لایه خمیر ، یک لایه (سه برابر یک خمیر) کرم پسته پرتغال و سپس یک لایه ی دیگر خمیر بگذارید. حال روی آن شکلات بریزید و مقداری پودر پسته روی آن بپاشید.

میزان کالری شیرینی اکلر :

هر اکلیر:

262 کالری

15.7 گرم چربی

24 گرم کربوهیدرات

0.6 گرم 6یبر

6.5 گرم پروتئین

پیشنهاد سرآشپز برای طرز تهیه اکلر :

مقداری شکلات تخته ای خرد کنید ، و در هنگام لایه گذاری ، آن را با کرم پسته مخلوط کنید و روی اکلیر بگذارید.

نوش جانتان


0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خدمات ایرابرود

تعرفه تبلیغات اینترنتی ثبت آگهی ارزان رپورتاژ ارتباط با ما

RABROD

Copyright © · All Rights Reserved designed & developed by · irabrod.ir