دستور پخت و طرز تهیه جایرو یونانی کباب ساندوچی ( جیروس ) + میزان کالری

دستور پخت و طرز تهیه جایرو یونانی کباب ساندوچی ( جیروس ) + میزان کالری

آشپزی

طرز تهیه جایرو یا جیروس موزی طرز تهیه – نحوه ی تهیه خانگی جایرو یا جیروس

طرز تهیه جیروس یا جایرو را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. طرز پخت این ساندویچ یونانی خوشمزه و مفید را در ایرابرود بخوانید.

طرز تهیه کرم بروله

طرز تهیه پارفه موزی دسر فرانسوی

طرز تهیه اسپرینگ رول یا رول بهاری

طرز تهیه گازپاچو ، سوپ سرد اسپانیایی

طرز تهیه خانگی نوشابه سیاه کوکا یا پپسی در خانه

دستور جیروس یا جایرو ایرابرود برای 2 نفر سرو میشود ، و بیست دقیقه فعالیت میخواهد.

مواد لازم برای تهیه ی جایرو یا جیروس :

750 گرم گوشت (به سلیقه ی شما هر گوشتی میتواند باشد ، گاو ، گوسفند یا مرغ) ریش ریش شده.
یک پر سیر خرد شده
نصف یک پیاز قرمز خرد شده
سه الی چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک الی دو قاشق غذاخوری سرکه
یک قاشق غذاخوری پونه کوهی (مرزنگوش)
آویشن به مقدار لازم
رزماری یا اکلیل کوهی به مقدار لازم
نصف قاشق غذاخوری عسل
برای سس
یک خیار
دو پر سیر
یک چهارم فنجان روغن زیتون
500 گرم ماست
یک الی دو قاشق غذاخوری سرکه یا آبغوره
نمک و فلفل سیاه
برای سرو
4 عدد نان پیتا (نان اختیاری است ، ترجیحا باید نه خیلی ضخیم و نه خیلی باریک باشد. میتوانید نان را خودتان تهیه کنید)
1 پیاز قرمز خرد شده
یک گوجه ی خرد شده
کاهو
دستور پخت و طرز تهیه جایرو یونانی کباب ساندوچی ( جیروس ) + میزان کالری

طرز تهیه جایرو یا جیروس :

قبل از هرچیزی باید گوشت را کباب کنید. معمولا جایرو یا جیروس ، از گوشت تنوری جوجه گردون (مثل کباب ترکی) استفاده میکند. برای همین گوشت شما باید به خوبی بپزد. برای این کار شما باید گوشت خود را به لایه های کوچک قظعه قظعه کنید ، یا آن را ریش ریش کنید.

برای کباب کردن گوشت ، قظعات آن را در یک ظرف گرد بریزید.سیر ، پیاز ، روغن زیتون ، سرکه  و سبزیجات ذکر شده در بالا را به آن اضافه کنید و با دست به خوبی هم بزنید. سپس عسل را اضافه کنید و سر ظرف را با پلاستیک ببندید. و بگذارید حداقل دو ساعت و ترجیحا 12 ساعت در یخچال بماند.

یک ماهیتابه ی بزرگ نچسب را داغ کنید.

گوشت ها را به مدت یک دقیقه به همراه محتویات روی ماهیتابه بدون هم زدن تفت دهید. سپس آن ها را زیر و رو کنید. و یک دقیقه ی دیگر تفت دهید.

سپس این مراحل را تکرار کنید تا زمانی که گوشت شما برشته شود ، ولی درون آن نرم و آبدار باشد. (اگر کاملا پخته well done میپسندید دقایقی بیشتر این فرایند را تکرار کنید)

حال نوبت سس رسیده است. سیر و روغن زیتون را در یک هاون بکوبید تا زمانی که سیر بسیار نرم شده و تکه های آن کاملا مشخص نباشد. خیار را رنده کنید. روی آن نمک بپاشید و بگذارید ده دقیقه باقی بماند تا نمک به خورد خیار برود. حال باید آب درون خیار را بگیرید. برای این کار خیار را در یک حوله یا پارچه ی پشمی تمیز بپیچید. و با دست به خوبی آن را فشار دهید. تا آخرین قطرات آب خیار نیز خارج شود. روغن و سیر ، خیار ، ماست ، سرکه یا آبغوره ، نمک و فلفل را در یک ظرف بریزید و به خوبی هم بزنید و آن را در یخچال بگذارید. تا به خوبی سرد شود.

تنور را با دمای 250 درجه گرم کنید. سپس اطراف نان های پیتا را با روغن زیتون چرب کنید. و روی آن نمک بریزید. و به مدت یک دقیقه بگذارید پخت آن در تنور طول بکشد. تا تقریبا نارنجی شود.

روی هر نان را با سس بپوشانید ، سپس گوشت و محتویات آن را روی سس بچینید. پیاز و گوجه ی خرد شده اضافه کنید. روی آنها کاهو بگذارید. سپس نان ها بپیچید تا شکل لقمه بگیرد.

جیروس شما آماده است.

میزان کالری جایرو یا جیروس :

هر جایرو یا جیروس یونانی:

710 کالری

19 گرم چربی

45 میلی گرم کلسترول

926 میلی گرم سدیم

57 گرم کربوهیدرات

پیشنهاد سرآشپز:

معمولا این غذا با سیب زمینی سرخ شده سرو میشود. اما ما پیشنهاد میکنیم سیب زمینی سرخ کرده را درون نان بگذارید و درون آن سرو کنید.

نوش جانتان

 

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید