طرز تهیه پاولوا را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این دسر و شیرینی خوش طعم خاص کشور روسیه را در ایرابرود بخوانید.

طرز تهیه پیتزا ناپولتانا

طرز تهیه پارفه موزی دسر فرانسوی

طرز تهیه جیروس یا جایو کباب ساندویچی یونان

طرز تهیه دوندورما بستنی ترکیه

طرز تهیه پیتزا مارگارتا – پیتزای گوجه ای

دستور طرز تهیه دسر و شیرینی پاولوا ایرابرود برای 8 نفر سرو میشود ، و چهل پنج دقیقه فعالیت میخواهد.

مواد لازم برای تهیه ی پاولوا :

8 سفیده ی تخم مرغ

10 قاشق غذاخوری شکر

2 قاشق چای خوری سرکه

1 قاشق چای خوری عصاره ی وانیل

خامه به میزان لازم

میوه های تازه ی خرد شده بنا به سلیقه ی شما

اختیاری: مارشملو

طرز تهیه پاولوا - شیرینی و دسر روسی با خامه و تخم مرغ و میوه

طرز تهیه پاولوا :

به خوبی سفیده های تخم مرغ را هم بزنید. سپس به آرامی شکر ، سرکه ، عصاره وانیل را به آن اضافه کنید.به صورت دو لایه با کمک کاغذ های چرب شیرینی پزی ، مخلوط خود را تقسیم کنید. و بگذارید دو دقیقه  استراحت کند. سپس در دمای متوسط آن ها را درون فر قرار دهید و بگذارید به آرام بپزد. تا سفید باقی بماند.

وقتی که پخت آن تمام شد ، روی لایه ی اول یک لایه ی ضخیم از خامه (به پیشنهاد سرآشپز  مراجعه کنید) قرار دهید. سپس روی آنها را مقداری خرده میوه بریزید (به پیشنهاد سرآشپز مراجعه کنید.) سپس یک لایه ی دیگر خامه بگذارید و روی آن دومین لایه ی سفیده ی تخم مرغ را قرار دهید.

میزان کالری شیرینی پاولوا :

100 کالری

3 گرم چربی

10 میلی گرم کلسترول

42 میلی گرم سدیم

پیشنهاد سرآشپز برای طرز تهیه پاولوا :

میتوانید برای طعم گرفتن خامه ، پیش از لایه گذاری ، آن را مقداری با چند قطره عصاره وانیل مخلوط کنید.

درون خامه میتوانید چند تکه ی کوچک مارشملوی نرم قرار دهید ، و دور و روی آن خامه را قرار دهید. حتما امتحان کنید ، ما ک ه بسیار پسندیدیم.

نوش جانتان


0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

خدمات ایرابرود

تعرفه تبلیغات اینترنتی طراحی سایت و اپلیکیشن رپورتاژ ارتباط با ما

RABROD

Copyright © · All Rights Reserved designed & developed by · irabrod.ir