طرز تهیه پاولوا را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این دسر و شیرینی خوش طعم خاص کشور روسیه را در ایرابرود بخوانید.
طرز تهیه پارفه موزی دسر فرانسوی
طرز تهیه جیروس یا جایو کباب ساندویچی یونان
طرز تهیه پیتزا مارگارتا – پیتزای گوجه ای
دستور طرز تهیه دسر و شیرینی پاولوا ایرابرود برای 8 نفر سرو میشود ، و چهل پنج دقیقه فعالیت میخواهد.
مواد لازم برای تهیه ی پاولوا :
8 سفیده ی تخم مرغ
10 قاشق غذاخوری شکر
2 قاشق چای خوری سرکه
1 قاشق چای خوری عصاره ی وانیل
خامه به میزان لازم
میوه های تازه ی خرد شده بنا به سلیقه ی شما
اختیاری: مارشملو
طرز تهیه پاولوا :
به خوبی سفیده های تخم مرغ را هم بزنید. سپس به آرامی شکر ، سرکه ، عصاره وانیل را به آن اضافه کنید.به صورت دو لایه با کمک کاغذ های چرب شیرینی پزی ، مخلوط خود را تقسیم کنید. و بگذارید دو دقیقه استراحت کند. سپس در دمای متوسط آن ها را درون فر قرار دهید و بگذارید به آرام بپزد. تا سفید باقی بماند.
وقتی که پخت آن تمام شد ، روی لایه ی اول یک لایه ی ضخیم از خامه (به پیشنهاد سرآشپز مراجعه کنید) قرار دهید. سپس روی آنها را مقداری خرده میوه بریزید (به پیشنهاد سرآشپز مراجعه کنید.) سپس یک لایه ی دیگر خامه بگذارید و روی آن دومین لایه ی سفیده ی تخم مرغ را قرار دهید.
میزان کالری شیرینی پاولوا :
100 کالری
3 گرم چربی
10 میلی گرم کلسترول
42 میلی گرم سدیم
پیشنهاد سرآشپز برای طرز تهیه پاولوا :
میتوانید برای طعم گرفتن خامه ، پیش از لایه گذاری ، آن را مقداری با چند قطره عصاره وانیل مخلوط کنید.
درون خامه میتوانید چند تکه ی کوچک مارشملوی نرم قرار دهید ، و دور و روی آن خامه را قرار دهید. حتما امتحان کنید ، ما ک ه بسیار پسندیدیم.
نوش جانتان
0 Comments