دستور و طرز تهیه پیتزا مارگاریتا پیتزای سبزیجات و گیاهی ایتالیایی + میزان کالری

دستور و طرز تهیه پیتزا مارگاریتا پیتزای سبزیجات و گیاهی ایتالیایی + میزان کالری

آشپزی

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این پیتزا خوش طعم خاص کشور ایتالیا را در ایرابرود بخوانید.

طرز تهیه کرم بروله

طرز تهیه پارفه موزی دسر فرانسوی

طرز تهیه جیروس یا جایو کباب ساندویچی یونان

طرز تهیه دوندورما بستنی ترکیه

طرز تهیه خانگی نوشابه سیاه کوکا یا پپسی در خانه

دستور طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ایرابرود برای 10 نفر سرو میشود ، و پنج دقیقه فعالیت میخواهد.

مواد لازم برای تهیه ی پیتزا مارگاریتا ی ایتالیایی :

 

اگر خمیر پیتزای مناسب دارید ، این موارد زیر را نیاز نخواهید داشت

یک لیتر آب

40 الی 60 گرم نمک

3 گرم مخمر

1.6 الی 1.8 کیلو گرم آرد همه منظوره

 

60 الی 80 گرم رب گوجه (ترجیحا با قطعات له شده ی گوجه مخلوط شود.)

6 الی 7 گرم روغن زیتون

80 الی 100 گرم موزارلا

چند برگ ریحان تازه

5 الی 7 گرم پنیر پیتزا رنده شده

دستور و طرز تهیه پیتزا مارگاریتا پیتزای سبزیجات و گیاهی ایتالیایی + میزان کالری

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ی ایتالیا :

 آب و نک را با هم مخلوط کنید و سپس مخمر را درون این محلول بریزید. و هم بزنید. خرد خرد تا زمانی که خمیر به خوبی خود را بگیرد به این محلول آرد اضافه دهید و ورز دهید. خمیر را باید حداقل 15 دقیقه ورز دهید حالت ایده آۀ 30 دقیقه است.
خمیر زمانی آماده است که به خوبی به دست و ظرف اطراف آن بچسبد .  آن را به شکل توپ در بیاورید. به اطراف آن آرد بریزید که هم چسبندگی آن از بین برود هم از خروج رطوبت خمیر جلوگیری کند.

خمیر را در یک ظرف بزرگ بگذارید و سر آن را با یک پارچه بپوشانید و در یک محل گرم  بگذارید دو ساعت باقی بماند.

پس از این دو ساعت خمیر را به توپ های 200 یا 280 گرمی تقسیم کنید. این خمیر پیتزا های 22-24 سانتی و 28-35 سانتی شما را تشکیل خواهد داد.

سپس هر توپ را درون ظرفی بگذارید و روی آن را با پارچه بپوشانید و بگذارید حداقل6 ساعت باقی بماندد.

روی یک سطح صاف را با مقداری کم آرد بپوشانید. خمیر را روی آن قرار دهید. سپس با شست های خود از وسط خمیر به لبه های آن بکشید و این کار را با ها تکرار کنید تا حالت ظرف بگیرد و صاف شود. خمیر شما باید حداقل 0.3 سانتیمتر ضخامت داشته باشد.

رب و قطعات گوجه را درون پیتزا بریزید. و با یک قاشق آن را صاف کنید و تا لبه های پیتزا بیاورید.

سپس سطح رب گوشجه را با موزارلا بپوشانید و یک پر پنیر پیتزا روی سطح آن بپاشید.

در انتها ریحان ها را روی پنیر بگذارید. سپس از وسط پیتزا به انتهای آن به صورت دایره ای ، مقدار کمی روغن زیتون بریزید.

حدود 60 الی 90 ثانیه ، پیتزا ها را در دمای 485 درجه ی تنور قرار دهید.

پیتزای شما در انتهای این مرحله باید خمیر پخته ولی آبدار ، رب و گوجه های گرم و پنیر های آب شده و ریحان قهوه ای شده اما نسوخته داشته باشید

میزان کالری پیتزای مارگاریتا پیتزای سبزیجات ایتالیایی :

هر عدد مارگاریتا :

204 کالری

34 گرم کربوهیدرات

4 گرم چربی

7 گرم پروتئین

پیشنهاد سرآشپز برای طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی :

برخی ریحان را پس از پخت پیتزا روی آن قرار میدهند ، اما درون رب گوجه اکلیل کوهی میریزند تا پیتزا بوی خوبی بگیرد.

نوش جانتان

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید