تبلیغات اینترنتی در وبسایت ها

طرز تهیه کاپ کیک یا کیک فنجانی خانگی را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این شیرینی و دسر لذیذ و دلپذیر را به صورت ساده و خوشمزه در ایرابرود بخوانید.

 

طرز تهیه کیک کره ای ساده

طرز تهیه کوکی شکلاتی خانگی

طرز تهیه موس شکلاتی

طرز تهیه فاج شکلاتی ، شیرینی آمریکایی

طرز تهیه بلینی پن کیک روسی

 

دستور طرز تهیه کاپ کیک ایرابرود برای 24 نفر سرو میشود ، و 25 برای دقیقه آماده سازی و 1 ساعت برای تهیه زمان میخواهد.

مواد لازم برای تهیه ی کاپ کیک یا کیک فنجانی :

230 گرم کره نرم بدون نمک

400 گرم شکر

4 تخم مرغ

1 قاشق  غذاخوری پوست لیمو (نازک و ریز)

360 گرم آرد همه منظور الک شده

1 و نیم قشاق غذاخوری بیکینگ پودر

یک چهارم قاشق غذاخوری نمک

نصف قاشق غذاخوری دارچین

یک چهارم قاشق غذاخوری نوتمگ ریز رنده شده

240 میلی لیتر شیر کامل

قالب دوازده تایی کاپکیک

روکش و مخلفات بنابه سلیقه

 

 

آموزش بسیار ساده و قدم به قدم طرز تهیه کاپ کیک در خانه - دستور پخت کیک فنجانی

طرز تهیه کاپ کیک یا کیک فنجانی :

دو قالب دوازده تایی کاپکیک را چرب کنید و تنور را تا 180 درجه گرم کنید.

کره را آنقدر هم بزنید تا کرم مانند شود و سپس به آرامی و کم کم هر مرحله 50 گرم شکر شکر اضافه کنید. و هم بزنید. دقت داشته باشید که پس از اضافه کردن هر مرحله شکر به خوبی باید هم بزنید.

در ظرفی دیگر ، تخم مرغ ها را با هم زن انقدر هم بزنید تا پف کرده و روشن شوند. آنها را به آرامی همان طور که هم میزنید به کره اضافه کنید. سپس پوست لیمو را به مخلوط اضافه کنید.

آرد بیکینگ پودر و نمک و ادویه جات را در یک ظرف جدا بریزید. و خوب مخلوط کنید. سپس آنها را در سه مرحله به همراه شیر ، به مخلوط کره اضافه کرده به خوبی هم بزنید.

خمیر به دست آمده را درون قالب ها بریزید تا اینکه دو سوم آنها پر شود. سپس آنها را درون تنور قرار دهید تا به مدت بیست الی بیست و پنج دقیقه بپزد.

پس از پخت بگذارید کمی خنک شوند و استراحت کنند.

آنها را خارج کنید وسپس روی آنها را با مخلفات مورد سلیقه خود تزئین کنید. عموما در این مرحله از خامه و اسمارتیز استفاده میکنند.

 

میزان کالری کاپ کیک یا کیک فنجانی :

به ازای هر کاپکیک :

131 کالری

1.6 گرم چربی

178 میلی گرم  سدیم

29 گرم کربوهیدرات

1.8 گرم پروتئین

 

پیشنهاد سرآشپز برای طرز تهیه کاپ کیک :

چه در طعم چه در تزئین روکش کاپکیک بسیار مهم است. میتوانید در این زمینه ترکیب مرسوم و امن خامه و اسمارتیز را استفاده کنید. یا این که خلاقانه تر عمل کنید ، اما به یاد داشته باشید که روکش بیشترین تاثیر را روی کیک خواهد داشت.

 

نوش جانتان


0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خدمات ایرابرود

تعرفه تبلیغات اینترنتی طراحی سایت و اپلیکیشن مشاوره سئو ارتباط با ما

RABROD

Copyright © · All Rights Reserved designed & developed by · irabrod.ir