طرز تهیه تیرامیسو را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این دسر دلپذیر را به صورت ساده و خوشمزه در ایرابرود بخوانید.

 

طرز تهیه فاج

طرز تهیه پرتسل

طرز تهیه پای کیش

طرز تهیه ترشی کیمچی

طرز تهیه هوموس

 

دستور طرز تهیه تیرامیسو ایرابرود برای 12 نفر سرو میشود ، و 5 دقیقه فعالیت میخواهد.

مواد لازم برای تهیه ی تیرامیسو :

12 عدد زرده تخم مرغ

500 گرم شکر

یک کیلوگرم پنیر ماسکارپونه (میتوانید در خانه ماسکارپونه درست کنید یا این  که با پنیر خامه ای بدون نمک ، یا ترکیب خامه و پنیر خامه ای استفاده کنید.) –> دستور تهیه ماسکارپونه در خانه

60 عدد بیسکوییت ترجیحا بیسکوئیت ساده یا شیرین

قهوه

پودر شکلات

 

طرز تهیه تیرامیسو به صورت قدم به قدم و ساده + میزان کالری

طرز تهیه تیرامیسو :

قهوه را آماده کنید و بگذارید خنک شود. سپس زرده های تخم مرد را با شکر به خوبی هم بزنید تا شفاف و پفی شود. سپس آرام آرام ماسکارپونه (یا جایگزین ها را) با مخلوط ترکیب کنید. تا یک نوع خمیر مایه نرم بدست آید.

وقتی قهوه کاملا خنک شد ، بیسکوئیت ها را درون آنها فرو ببرید و خارج کنید تا طعم قهوه بگیرند (در خیساندن بیسکوئیت ها افراط نکنید چرا که امکان دارد بشکنند.)

سطح یک ظرف مسطح را با بیسکوئیت ها بپوشانید. نصف مقدار خامه ی بدست آمده را روی لایه ی بیسکوئیت ها بریزید و آن را خوب مسطح کنید. سپس روی این لایه ی خمیر ، لایه ی دیگری بیسکوئیت بچینید تا سطح آن را بپوشاند.سپس دوباره روی بیسکوئیت ها باقیمانده ی خامه را بریزید. و روی آن پودر قهوه بریزید و تا چند ساعت در یخچال قرار دهید.

 

میزان کالری تیرامیسو :

به ازای یک سروینگ:

655 کالری

43.7 گرم

101 میلی گرم کلسترول

124 میلی گرم سدیم

54 گرم کربوهیدرات

6.5 گرم پروتئین

 

پیشنهاد سرآشپز برای طرز تهیه تیرامیسو :

بیسکوئیت مناسب برای ترامیسو ، بیسکوئیت پتی بور یا لیدی فینگر است. اما از دیگر بیسکوئیت های مناسب برای ترامیسو بیسکوئیت مادر را پیشنهاد میکنیم. اما دقت کنید که بیسکوئیت شما باید ضخامت مناسبی داشته باشد تا در مقابل نم نشکند.

نوش جانتان

 


0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خدمات ایرابرود

تعرفه تبلیغات اینترنتی ثبت آگهی ارزان رپورتاژ ارتباط با ما

RABROD

Copyright © · All Rights Reserved designed & developed by · irabrod.ir