طرز تهیه چیکن استراگانوف – طرز تهیه چیکن استراگانوف- طرز پخت چیکن استراگانوف – نحوه ی پخت چیکن استراگانوف – نحوه تهیه چیکن استراگانوف – روش پخت و آماده سازی چیکن استراگانوف

طرز تهیه چیکن استراگانوف گوردون رمزی یعنی پاپریکا دودی چیکن استراگانوف را به عنوان یک  غذای خوشمزه و لذیذ به شما آموزش میدهیم.امیدواریم لذت ببرید.

آماده سازی و پخت چیکن استراگانوف پاپریکا دودی 75 دقیقه الی یک یک ساعت و نیم به طول می انجامد. و در نهایت برای 4 نفر سرو میشود.

طرز تهیه لته

طرز تهیه فرنچ پرس خانگی

طرز تهیه موهیتو انار در ایرابرود

طرز تهیه چای پوست لیمو ترش

طرز تهیه اسموتی میوه

مواد لازم برای دستور چیکن استراگانوف :

450 گرم سینه ی مرغ ریش ریش شده

دو قاشق چای خوری فلفل پاپریکای دودی

یک چهارم فنجان روغن زیتون

یک پیاز خرد شده

سه پر سیر له شده

یک فلفل دلمه ای خرد شده

یک فنجان قارچ خرد شده

یک چهارم فنجان آب مرغ

یک چهارم فنجان آب غوره

یک چهارم فنجان خامه ی ترش

70 گرم نخود فرنگی

یک فنجان جعفری تازه

150 گرم آرد

2 تخم مرغ

یک چهارم فنجان شیر

یک چهارم فنجان آب

یک قاشق چای خوری نمک

یک قاشق چای خوری جوز هندی

طرز تهیه چیکن استراگانوف - طرز تهیه چیکن استراگانوف- طرز پخت چیکن استراگانوف - نحوه ی پخت چیکن استراگانوف - نحوه تهیه چیکن استراگانوف - روش پخت و آماده سازی چیکن استراگانوف

طرز تهیه چیکن استراگانوف (دستور گوردون رمزی ):

نمک و جوز و آرد را کاملا با هم مخلوط کنید.

تخم مرغ را به آرد اضافه کنید و هم بزنید. سپس آب را به شیر اضافه کنید و هم بزنید و سپس آن را به آرامی به آرد اضافه کنید تا ماده ی خمیر مانند آن آماده شود.

یک قابلمه آب جوش روی گاز بگذارید ، سپس بالای آن یک صافی با حفره های بزرگ قرار دهید و نصفی از خمیر را روی صافی قرار دهید و فشار دهید تا تکه تکه شده و درون قابلمه بریزد.

بگذارید ماده به مدت دو دقیقه بجوشد. سپس آن را با یک کفگیر یا ملاقه ی حفره دار خارج کنید و آب آن را جدا کنید. ماده را در ظرفی قرار دهید تا کمی استراحت کند.

همین فرآیند را با نصفخ ی دیگر انجام دهید.

علت ان که با صافی خمیر را تکه تکه کردیم و به صورت نصف درون آب جوش قرار دادیم این بود که حرارت به تمام قسمت های خمیر به صورت مساوی برسد. خمیر شما نباید خیلی غلیظ و نه باید خیلی رقیق و شبیه مایع باشد.

نوبت مرغ رسیده است.

پاپریکا را روی سینه ی مرغ ریش ریش شده بریزید.

یک ماهیتابه را با روغن زیتون گرم کنید و سینه ی مرغ را تا زمانی که طلایی شده و حدودا سه چهارم پخته شده است. (هنوز کامل نپخته است) سرخ کنید.

سینه ی مرغ را درون ظرفی جدا قرار دهید.

درون همان ماهیتابه یک قاشق روغن زیتون بریزید و سیر و پیاز را تا زمانی که نرم نشده است تفت دهید.

فلفل دلمه ای و قارچ را اضافه کنید و بگذارید 3 الی 4 دقیقه مخلوط بپزد.

نیمی از آب مرغ و آب غوره را به محتوا اضافه کنیدو هم بزنید سپس تا زمانی که نجوشیده است بگذارید محتوا بپزد.

خامه ترش را اضافه کنید. سپس باقیمانده آب مرغ را اضافه کنید.

سپس نخود فرنگی ها و جعفری را اضافه کنید و سپس خمیر هایی را که آماده کرده بودیم به محتوا اضافه میکنیم.

بگذارید محتوا مدتی بجوشد و آن را به خوبی هم بزنید. تا زمانی که مرغ ها کاملا پخته شوند.

میزان کالری چیکن استراگانوف :

هر 400 گرم چیکن استراگانوف

593 کالری

39 گرم چربی

183 میلی گرم کلسترول

783 میلیگرم سدیم

40 گرم کربوهیدرات

34 گرم پروتئین

پیشنهاد سرآشپز :

خوب است اگر جعفریر ها را نپزید و در هنگام سرو کردن به صورت خام روی چیکن استراگانوف بریزید. چیکن استراگانوف به همراه سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.

نوش جانتان


0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خدمات ایرابرود

تعرفه تبلیغات اینترنتی ثبت آگهی ارزان رپورتاژ ارتباط با ما

RABROD

Copyright © · All Rights Reserved designed & developed by · irabrod.ir