طرز تهیه اسپرینگ رول را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. طرز پخت این غذای خوشمزه و مفید را در ایرابرود بخوانید.

طرز تهیه کمپوت هندوانه

طرز تهیه سوفله شکلات

طرز تهیه چیکن استراگانوف

طرز تهیه گازپاچو ، سوپ سرد اسپانیایی

طرز تهیه خانگی نوشابه سیاه کوکا یا پپسی در خانه

دستور اسپرینگ رول ایرابرود برای 4 نفر سرو میشود ، و 15 دقیقه فعالیت میخواهد.

مواد لازم برای تهیه ی اسپرینگ رول یا رول بهاری :

250 گرم آرد

2 تخم مرغ

آب

دو قارچ

100 گرم هویج

300 گرم کرفس

80 گرم توفو (یا پنیر سویا)

زنجبیل به عنوان ادویه

5 حبه سیر

1 پیازچه

مقدار کمی روغن کنجد

500 میلی گرم (2 تا 3 قاشق) روغن

نمک و فلفل سیاه

کاور پلاستیکی

طرز تهیه اسپرینگ رول یا رول بهاری طرز تهیه - نحوه ی تهیه خانگی اسپرینگ رول

طرز تهیه اسپرینگ رول یا رول بهاری :

ابتدا آرد را در یک کاسه ی بزرگ الک کنید. سپس در میان آرد یک حفره ی متوسط ایجاد کنید.1 تخم مرغ و آب را در حفره بریزید و با دو چوب غذاخوری چینی (اگر نبود از انتهای دو قاشق معمولی استفاده کنید) آنها را مخلوط کنید و خرد خرد آب اضافه کنید تا زمانی که یک خمیر خوب بدست آید. خمیر را به خوبی ورز دهید تا کمی نرم شود.خمیر را در کاور پلاستیکی قرار دهید تا 10 الی 15 دقیقه استراحت کند. سپس دوباره آن را ورز دهید بگذارید 10 تا 15 دقیقه استراحت کند.

قارچ ، هویج ، کرفس و توفو را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس زنجبیل را به مقداری که دوست دارید ، پوست کنده و رنده کنید. سپس سیر ها را خرد کنید. این ها را درون یک کاسه ی مناسب بریزید و روی آنها روغن کنجد بریزید و به خوبی هم بزنید.

پیازجه را خرد کنید و در یک ظرف جدا کنار بگذارید.

1 تخم مرغ را درون یک ظرف بشکنید ، و به خوبی هم بزنید جدا نگهاری کنید.

حالا خمیر را از کاور خارج کنید.ورز دهید و مقدار کمی روی آن آرد بریزید.سپس آن را با وردنه صاف کنید. انقدر خمیر را پهن کنید تا تقریبا سظح زیر خمیر مشخص باشد. سپس خمیر را به مربع های 10 در 10 سانتیمتر برش دهید.

حال 2 الی 3 قاشق غذاخوری روغن در یک ماهیتابه بریزید و داغ کنید ، پیازچه هارا 5 الی 10 ثانیه روی ماهیتابه هم بزنید و سرخ کنید. سپس قارچ ، هویج ، توفو ، کرفس ، سیر و زنجبیل را که مخلوط کرده بودید اضافه کنید و 3 الی 5 دقیقه سرخ کنید و هم بزنید. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید و محتویات را خارج کنید.

هر خمیر 10 در 10 سانتی متری را با محتویات خود به مقدار مناسب پر کنید. به این صورت که ابتدا محتویات را به مقدار مناسب در وسط خمیر بگذارید ، سپس سه تا از لبه های خمیر را به وسط آن بکشید (یک لبه باید باز باشد) سپس آن را رول کنید. برای چسبیدن روکش خمیری با یک قلمو تخم مرغی را که قبلا جدا نگهداشته بودید را روی لبه های خمیر بکشید تا به خوبی بچسبد.

در یک ماهیتابه 500 میلی گرم روغن بریزید و آن را داغ کنید. سپس اسپرینگ رول ها در دسته های کوچک (برای اینکه نچسبند ) را به مدت 2 الی 6 ثانیه سرخ کنید تا زمانی که طلایی شوند ، سپس آنها را خارج کرده و بگذارید خنک شوند.

میزان کالری اسپرینگ رول:

هر اسپرینگ رول

72 کالری

2 گرم پروتئین

16 گرم کربوهیدرات

3 گرم شکر

0.5 گرم چربی

2 گرم فیبر

57 میلی گرم سدیم

پیشنهاد سرآشپز:

معمولا این غذا با یک سس تند سرو میشود.

 

نوش جانتان


0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

خدمات ایرابرود

تعرفه تبلیغات اینترنتی طراحی سایت و اپلیکیشن رپورتاژ ارتباط با ما

RABROD

Copyright © · All Rights Reserved designed & developed by · irabrod.ir