طرز تهیه پارفه موزی طرز تهیه - نحوه ی تهیه خانگی پارفه

طرز تهیه پارفه موزی – دستور تهیه خانگی + میزان کالری

آشپزی

طرز تهیه پارفه موزی طرز تهیه – نحوه ی تهیه خانگی پارفه

طرز تهیه پارفه را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. طرز پخت این دسر فرانسوی خوشمزه و مفید را در ایرابرود بخوانید.

طرز تهیه کرم بروله

طرز تهیه چیکن استراگانوف

طرز تهیه اسپرینگ رول یا رول بهاری

طرز تهیه گازپاچو ، سوپ سرد اسپانیایی

طرز تهیه خانگی نوشابه سیاه کوکا یا پپسی در خانه

دستور پارفه ایرابرود برای 4 نفر سرو میشود ، و بیست دقیقه فعالیت میخواهد.

مواد لازم برای تهیه ی پارفه موزی :

250 گرم پوره ی موز (موز را مدتی درون مخلوط کن قرار دهید تا له شود)

112 گرم شکر

75 میلی لیتر آب

310 میلی لیتر کرم دوتایی

یک و نیم قاشق چایخوری عصاره وانیل

4 عدد زرده تخم مرغ

250 گرم بیسکوییت (نوع آن دلخواه می باشد ، اما نه خیلی ضخیم باشند نه خیلی باریک)

125 گرم کره آب شده

112 گرم شکر

15 گرم شربت گلوکز

15 گرم شربت طلایی

55 گرم کره

85 گرم خامه

پوست رنده شده و آب نصف لیمو ترش

1موز

مقداری سس شکلات (اختیاری)

قالب های دلخواه

طرز تهیه پارفه موزی طرز تهیه - نحوه ی تهیه خانگی پارفه

طرز تهیه پارفه موزی :

در این مرحله باید پایه ی بیسکوییتی پارفه را آماده کنیم. بیسکوییت ها را به طور مساوی با یک وردنه خرد و ریز کنید. به آنها کره ی آب شده اضافه کنید. به خوبی هم بزنید و آنها را به صور مساوی در انتهای هر قالب بریزید. کمی آنها را به انتها فشار دهید سپس بگذارید فرم بگیرد.

112 گرم شکر و آب را درون یک ماهیتابه بریزید. و سپس به آنها 185 میلیگرم کرم دوتایی و عصاره ی وانیل اضافه کنید و در دمای بالا به خوبی هم بزنید. تا به خوبی نرم شود.

زرده ی تخم مرغ را به یک ظرف اضافه کنید. و آن قدر خوب و سریع هم بزنید و تا کمرنگ و غلیظ شود. هنگامی که مخلوط کرم و شکر شما کمی خنک شد ، آن را خرد خرد به زرده ی تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. تا زمانی که مخلوط خنک شده و حجم آن تقریبا دوبرابر شده است.
حال یک لایه از مخلوط خود را درون قالب ها و روی بیسکوییت بریزید(مقداری از آن، یعنی ترجیحا دو سوم، برای لایه ی بعدی نگهدارید). سپس بر روی آن لایه ای پوره ی موز ، سپس روی آن باقیمانده ی مخلوطتان را بریزید.
قالب ها را مدت 12 ساعت درون یخچال فریز کنید.
حال نوبت سس پارفه رسیده است. باقیمانده ی شکر ، شربت گلوکز ، سربت طلایی و کره را درون یک ماهیتابه بریزید. با شعله ی متوسط ، به خوبی محتوات را هم بزنید. در همین مدت ، خامه را در یک ماهیتابه ی جدا گرم کنید (تا زمانی که هنوز به جوش نمایده است.)
زمانی که مخلوط شربت ها و شکر ، به حدود 160 درجه رسید ، خامه داغ را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید. سپس آن را از اجاق بردارید و بگذارید خنک شود ، سس شما باید ترکیبی از تلخ و شیرین باشد و تیره باشد.
هنگامی که از یخچال قالب ها را خارج میکنید ، روی آنها آب لیمو و کمی پوست لیمو بریزید. و سپس یک موز را پوست کنید و قاچ کنید ، سپس آن را تکه تکه کنید و روی قالب ها بگذارید. سپس روی آن سسی که آماده کردید را بریزید. مقداری شکر روی آن ها بپاشید و قالب ها را بردارید و پارفه را با سس شکلات تزئین کنید.

میزان کالری پارفه:

هر پارفه

350 کالری

46 گرم کربوهیدرات

14 گرم چربی

11 گرم پروتئین

پیشنهاد سرآشپز:

سس پارفه باید گرم و دلپذیر باشد . هنگام سرو اگر سس را قبلا آماده کرده بودید کمی گرم کنید.

اگر قالب فلزی شما به پارفه چسبیده است ، با یک چاقوی داغ به دیواره های آن بکشید و آرام آرام آن را خارج کنید.

میتوانید هنگام مخلوط کردن موز (برای تهیه پوره موز) مقدار کمی گردو و عصاره ی بادام نیز در مخلوط کن بریزید.

 

نوش جانتان

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید