طرز تهیه کرم بروله را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. طرز پخت این دسر فرانسوی خوشمزه و مفید را در ایرابرود بخوانید.

طرز تهیه سوفله شکلات

طرز تهیه چیکن استراگانوف

طرز تهیه اسپرینگ رول یا رول بهاری

طرز تهیه گازپاچو ، سوپ سرد اسپانیایی

طرز تهیه خانگی نوشابه سیاه کوکا یا پپسی در خانه

دستور کرم بروله ایرابرود برای 6 نفر سرو میشود ، و 30 دقیقه فعالیت میخواهد.

مواد لازم برای تهیه ی کرم بروله :

350 گرم خامه ی سنگین

1 قاشق چای خوری عصاره ی وانیل

85 گرم شکر

4 زرده ی تخم مرغ

6 ظرف رمکین کم عمق (یا هر قالب دیگری که در دسترس شما است.)

طرز تهیه کرم بروله یا کریم برولی ، دسر خوشمزه ی فرانسوی ، بدون نیاز به تورچ و مشعل

image from laylita.com

طرز تهیه کرم بروله :

خامه ، نصف شکر ، وانیل و… را درون یک ماهیتابه بریزید و به خوبی هم بزنید و تا پنج دقیقه روی شعله ی متوسط گرم کنید.

در ظرفی جداگانه باقیمانده ی شکر و زرده تخم مرغ را به خوبی هم بزنید تا زمانی که کم رنگ و کف آلود شود. سپس خامه ی داغ را به تخم مرغ اضافه کنید و در حین این کار مخلوط را به خوبی هم بزنید.

سپس مخلوط را به ماهیتابه اضافه کنید و در دمای بالا آن را به شدت هم بزنید ، و بگذارید به خوبی بپزد.زمانی که مایع خامه شروغ به جوش آمدن میکند ، به سرعت آن را از اجاق بردارید و در ظرفی جداگانه بریزید.

حال کرم به دست آمده را در رمکین های خود بریزید و بگذارید تا دمای اتاق خنک شوند ، سپس آنها را حداق نیم ساعت در فریزر قرار دهید.

یک قاشق فلزی را به شدت داغ کنید. و آن را به طور مساوی در تمام سطوح بروله بچرخانید ، تا زمانی که رنگ روی آن کاملا قهوه ای روشن شود. (این مرحله معمولا با تورچ یا برویلر انجام میشود)

میزان کالری کرم بروله:

هر کرم بروله

211 کالری

7.3 گرم پروتئین

36 گرم کربوهیدرات

4 گرم چربی

131 میل گرم کلسترول

پیشنهاد سرآشپز:

میتوان پیش از سرو کردن ، روی برویله را با شکر قهوه ای ، خامه ، وانیل ، پودر شکلات تزئین کرد ، که این کار طعم آن را بسیار دلچسب میکند.

 

نوش جانتان


0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خدمات ایرابرود

تعرفه تبلیغات اینترنتی ثبت آگهی ارزان رپورتاژ ارتباط با ما

RABROD

Copyright © · All Rights Reserved designed & developed by · irabrod.ir