طرز تهیه کرم بروله را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. طرز پخت این دسر فرانسوی خوشمزه و مفید را در ایرابرود بخوانید.
طرز تهیه اسپرینگ رول یا رول بهاری
طرز تهیه گازپاچو ، سوپ سرد اسپانیایی
طرز تهیه خانگی نوشابه سیاه کوکا یا پپسی در خانه
دستور کرم بروله ایرابرود برای 6 نفر سرو میشود ، و 30 دقیقه فعالیت میخواهد.
مواد لازم برای تهیه ی کرم بروله :
350 گرم خامه ی سنگین
1 قاشق چای خوری عصاره ی وانیل
85 گرم شکر
4 زرده ی تخم مرغ
6 ظرف رمکین کم عمق (یا هر قالب دیگری که در دسترس شما است.)
طرز تهیه کرم بروله :
خامه ، نصف شکر ، وانیل و… را درون یک ماهیتابه بریزید و به خوبی هم بزنید و تا پنج دقیقه روی شعله ی متوسط گرم کنید.
در ظرفی جداگانه باقیمانده ی شکر و زرده تخم مرغ را به خوبی هم بزنید تا زمانی که کم رنگ و کف آلود شود. سپس خامه ی داغ را به تخم مرغ اضافه کنید و در حین این کار مخلوط را به خوبی هم بزنید.
سپس مخلوط را به ماهیتابه اضافه کنید و در دمای بالا آن را به شدت هم بزنید ، و بگذارید به خوبی بپزد.زمانی که مایع خامه شروغ به جوش آمدن میکند ، به سرعت آن را از اجاق بردارید و در ظرفی جداگانه بریزید.
حال کرم به دست آمده را در رمکین های خود بریزید و بگذارید تا دمای اتاق خنک شوند ، سپس آنها را حداق نیم ساعت در فریزر قرار دهید.
یک قاشق فلزی را به شدت داغ کنید. و آن را به طور مساوی در تمام سطوح بروله بچرخانید ، تا زمانی که رنگ روی آن کاملا قهوه ای روشن شود. (این مرحله معمولا با تورچ یا برویلر انجام میشود)
میزان کالری کرم بروله:
هر کرم بروله
211 کالری
7.3 گرم پروتئین
36 گرم کربوهیدرات
4 گرم چربی
131 میل گرم کلسترول
پیشنهاد سرآشپز:
میتوان پیش از سرو کردن ، روی برویله را با شکر قهوه ای ، خامه ، وانیل ، پودر شکلات تزئین کرد ، که این کار طعم آن را بسیار دلچسب میکند.
نوش جانتان
0 Comments