طرز تهیه چای ماسالا هندی را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این چای و نوشیدنی گرم و مقوی و دلپذیر را به صورت ساده و خوشمزه در ایرابرود بخوانید.
آموزش طرز تهیه و دم کردن چای زعفران
10 مورد از عجیب ترین خرید و فروش های اینترنتی
طرز تهیه موهیتوی انار بسیار دلچسب و خوشمزه
دستور طرز تهیه چای ماسالا ایرابرود برای 5 نفر سرو میشود ، و 20 دقیقه فعالیت میخواهد.
مواد لازم برای دم کردن چای ماسالا :
1 چوب دارچین
6 الی 8 عدد دانه هل سبز
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
3 الی 4 عدد میخک
دو و نیم فنجان آب
دو قاشق غذاخوری زنجبیل پودر شده
دو قاشق غذاخوری چای سیاه
دو فنجان شیر غیر لبنی
مقدار کافی شکر
طرز تهیه چای ماسالا :
دارچین ، هل ، فلفل سیاه و میخک را درون یک هاون ریخته و به خوبی بکوبید تا خرد شوند. نیازی نیست که پودر شوند و کافی است که به تکه های کوچک خرد شوند.
ادویه جات خرد شده و آب و زنجبیل را درون یک ماهیتابه بریزید. و با دمای بالا به جوش بیاورید. سپس شعله را آرام آرام به متوسط و کمتر از متوسط کاهش دهید و بگذایرد مواد حرارت ببیند تا زمانی که حجم آنها به یک سوم برسد.
چای و شیر را اضافه کنید و شعله را به کم کاهش دهید. سطح ماهیتابه را بپوشانید و بگذارید 5 دقیقه مواد حرارت ببیند. پس از پنج دقیقه شعله را خاموش کنید و بگذارید به مدت 5 دقیقه چای دم بکشد. سطح ماهیتابه پوشیده باقی بماند.
شکر بریزید.
و چای را میان افراد تقسیم کنید.
نوش جانتان
فواید چای ماسالا :
پیش گیری از سرطان : به علت آنتی اکسیدان موجود در زنجبیل ، هل و دارچین ، این چای برای پیشگیری از سرطان مناسب است.
انرژی زا : به علت کافئین زیاد موجود در چای سیاه ، این نوشیدنی ضد خستگی و انرژی زا است.
ضد عفونت : به علت وجود زنجبیل این چای ضد بیماری های عفونی است.
افزایش ایمنی بدن : به علت ترکیب میخک و دارچین ، چای ماسالا به ایمنی بدن کمک میکند.
پیشنهاد باریستا برای تهیه کردن چای ماسالا :
به جای شیر میتوانید از عصاره یا اسانس نارگیل استفاده کنید.
نوش جانتان
0 Comments