طرز تهیه پرتسل شیرینی آلمانی را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این شیرینی آلمانی را به صورت ساده و خوشمزه را در ایرابرود بخوانید.
دستور طرز تهیه پرتسل ایرابرود برای 12 نفر سرو میشود ، و 20 دقیقه فعالیت میخواهد.
مواد لازم برای تهیه ی پرتسل :
500 گرم آرد همه منظوره
1 بسته مخمر
یک و نیم قاشق غذاخوری شکر
4 قاشق غذاخوری کره آب شده
3 لیتر آب ولرم
یک و نیم قاشق غذاخوری نمک
2 قاشق غذاخوری جوش شیرین
یک الی دو قاشق نمک درشت
طرز تهیه پرتسل :
آرد و شکر و مخمر را به خوبی مخلوط کنیم. کره را آب کنید و با آب ولرم خوب مخلوط کنید. سپس محتویات را با آب ترکیب کنید ا خمیر حاصل شود. خمیر را مدت 6 دقیقه با سرعت کم خوب ورز دهید.
درون یک کاسه را با مقداری آرد بپوشانید تا خمیر به ظرف نچسبد. سپس خمیر را اضافه کنید. سپس روی ظرف را با یک پارچه ضخیم بپوشانید. تا این که تا یک ساعت بعد ، اندازه ی آن دوبرابر شود. سپس خمیر حاصله را با دستانتان خوب ورز دهید و به شکل لوله ی توپر دربیاورید. سپس خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید.
سپس قطعات خمیر را به طول 50 سانتیمتر دربیاورید. به صورتی که وسط نوار ها از انتهای آنها ضخیم تر باشد. انتهای خمیر ها باید ضخامت یک مداد داشته باشد. پس از این قسمت خمیر ها را به شکل مورد نظر خودتان در بیاورید.
در یک ماهیتابه ی عریض آب بریزید. در آب نمک پخش کنید. و بگذارید بجوشد. زمانی که آب به جوش رسید آن را از روی شعله بردارید. سپس به ندرت و با دقت جوش شیرین اضافه کنید. سپس به خوبی آب را هم بزنید تا زمانی که از ترکیب با جوش شیرین حباب ایجاد کند.
سپس دوباره ماهیتابه را روی اجاق بگذارید تا زمانی که به جوش آید. حال خمیر هایی که اماده کردید را درون آب بیاندازید. و مطمئن شوید که کاملا درون آب فرو رود ، بگذارید 30 ثانیه خمیر حرارت ببیند.
سپس خمیر ها را خارج کنید و با پارچه کاملا خشک کنید.
روی انها نمک درشت بریزید. سپس آنها را روی یک سینی قرار دهید و روی آن پارچه قرار دهید ، و بگذارید تا 20 دقیقه استراحت کنند. سپس آنها را درون فر 180 – 190 درجه قرار دهید و به مدت یک ربع الی بیست دقیقه بگذارید به خوبی بپزند.
میزان کالری پرتسل :
389 کالری
3.6 گرم چربی
9.4 گگرم پروتئین
79.8 گرم کربوهیدرات
پیشنهاد سرآشپز برای طرز تهیه پرتسل :
خوب است اگر مغز پرتسل را کرم درنظر بگیرید.همچنین این شیرینی با دارچین بسیار خوش طعم میشود.
نوش جانتان
0 Comments