طرز تهیه کویسادیلا را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این ساندویچ خاص کشور مکزیک ساده و خوشمزه را در ایرابرود بخوانید.
دستور طرز تهیه ساندویچ ساده و خوشمزه ی کویسادیلا ایرابرود برای 10 نفر سرو میشود ، و 30 دقیقه فعالیت میخواهد.
مواد لازم برای تهیه ی کویسادیلا :
500 گرم آرد ذرت
یک چهارم قاشق نمک
415 میلی لیتر آب داغ
500 گرم پنیر پیتزا
طرز تهیه کویسادیلا :
در یک ظرف بزرگ آرد را با نمک مخلوط کنید. به آرامی آب داغ اضافه کنید. و خمیر حاصل شده را با دست ورز دهید. نیاز ندارید که حتما از تمام آب استفاده کنید. هر وقت خمیر شما به میزان لازم کش می آمد و کمی محکم بود کافی است. خمیر را بپوشانید و بگذارید نیم ساعت استراحت کند.
خمیر را به تکه های 35 گرمی تقسیم کنید و گرد کنید. خمیر نهایی باید به اندازه یک توپ گلف باشد.
تمام خمیر های گلوله شده را به صورت تک به تک وسط یک نایلون یا کاغذ چرب بگذارید ، یک نایلون و یا کاغذ هم روی آن بگذارید و آن قدر فشار دهید تا پهن شود. نان ایده آل دو میلیمتر ضخامت و 15 سانت قطر دارد.
حال یک ماهیتابه را روی دمای بالا گرم کنید.پس از این که ماهیتابه بسیار داغ شد ، شعله را به حد متوسط برسانید. معمولا این نان ها بدون روغن پخته میشوند ، اما اگر مایل بودید میتوانید کمی روغن بریزید تا نان به ماهیتابه نچسبد. هر سمت نان ها را به مدت 50 ثانیه روی ماهیتابه بپزید ، تا زمانی که حباب های کوچکی روی آن ظاهر شود. سپس 20 ثانیه دیگر آنها را گرم کنید. در مرحله آخر امکان دارد مثل بادکنک باد کنند. هر تورتیلا را میان یک پارچه یا حوله بگذارید تا گرم و نرم باقی بمانند.
وسط هر تورتیالا(نان هایی که تاکنون پختیم ) پنیر پیتزای ریز و رنده شده بریزید. نان را تا کنید. کمی گرم کنید تا پنیر آب شود.
میزان کالری کویسادیلا :
230 کالری
13 گرم چربی
23 گرم کربوهیدرات
پیشنهاد سرآشپز برای طرز تهیه کویسادیلا :
این ساندویچ با انواع گوشت ، سوسیس ، کالباس و… پر میشود. اما ترکیب شاهکاری با مرغ سوخاری و جعفری دارد.
نوش جانتان
0 Comments