امپراتوری عثمانی چگونه شکل گرفت و در نقشه ی حکومت های کشور های منطقه ظهور کرد ؟ در این مقاله ی تاریخ به زبان ساده ی ایرابرود ما این مورد را به خوبی بررسی میکینم و امیدوارم بتوانیم هر چه بهتر پاسخ این سوال را بدهیم.

روانشناسی به زبان ساده : نظریه رشد اخلاقی لورنس کلبرگ

فلسفه به زبان ساده : خلاصه نظریات سقراط

اساطیر له زبان ساده : رع ایزد مصر

چگونگی شکل گیری امپراتوری عثمانی

پیش از پیدایش امپراطوری عثمانی دو کشور ایران ساسانی و روم شرقی یا بیزانس در منطقه خاورمیانه حاکم بودند و سال های متمادی به دلایل مختلف در جنگ با یکدیگر بودند.

در اوایل قدرت این دو کشور برابری میکرد ، اما به مرور امپراطوری روم شکست های متعددی را تجربه کرد. و حتی در زمان خسرو پرویز ایرانیان به دروازه های پایتخت باشکوه بیزانس یعنی قسطنطنیه رسیدند.

پس از سقوط امپراطوری ساسانی نیز شرایط برای بیزانس بهتر نشد ، مهاجمین شمال اروپا از مرز های شمالی و مهاجمین اعراب مسلمان از مرز های جنوبی این کشور را تحت فشار قرار دادند و در طی سالها مرز های این کشور کوچک و کوچکتر شد.

اما هیچ کدام از این مهاجمان توانایی فتح قسطنطنیه ی باشکوه را نداشتند ، شهری که با پهن ترین دیوار ها ، مستحکم ترین شهر دوران خود محسوب میشد که آرزوی تصرف آن را به دل فاتحان خشک میکرد.

چگونگی پیدایش امپراطوری عثمانی و قدرت گرفتن این امپراطوری

تا این که ترک های عثمانی از غرب کشور چین به غرب مهاجرت میکنند و به دنبال سکونتگاهی مناسب میگردند. در این راه آنها حملات زیادی به مناطقی متعدد میکنند و برخی در این راه طولانی مستقر میشوند. اما برخی دیگر به دنبال فتوحات بهتری بودند ، فتوحاتی مانند قسطنطنیه.

ترک های غرب چین یک نقطه ی قوت نسبت به دیگر مهاجمان داشتند. که آنها مسلح به توپ های جنگی بودند ، جایگزینی منجنیق ها با این اسلحه ی قدرتمند میتوانست هر دیواری را نابود کند ، حتی اگر این دیوار ها متعلق به قسطنطنیه بوده باشد.

در نهایت ترک ها با استفاده از توپ جنگی و به رهبری عثمان ، قسطنطنیه را فتح میکنند و امپراطوری روم برای همیشه از نقشه ها حذف میشود و شهر های انها به دست عثمانیان می افتد.

همچنین تا زمان دستیابی دیگر کشور ها به تو جنگی ، عثمانی ها دست بالا را در نبرد ها داشتند ، به همین علت از این نقطه ی قوت استفاده میکنند و در مدت کمی ، نواحی وسیعی به نقشه ی عثمانی اضافه میشود و امپراطوری آنها شکل میگیرد.


0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خدمات ایرابرود

تعرفه تبلیغات اینترنتی ثبت آگهی ارزان رپورتاژ ارتباط با ما

RABROD

Copyright © · All Rights Reserved designed & developed by · irabrod.ir