راهنمای خرید بهترین موبایل – راهنمای جامع خرید تلفن همراه و گوشی موبایل
راهنمای خرید بهترین موبایل را در این مقاله به شما ارائه میدهیم. پیش از خرید موبایل خوب است این مقاله را مطالعه کنید تا شاید بتوانید بهترین گوشی موبایل را با بودجه ی خود انتخاب کنید.
نکات خرید لپتاپ – 10 نکاتی که باید حواستان باشد
راهنمای سریع بر اساس کاربرد
اگر برای شما فیلم برداری و عکس برداری اهمیت بیشتری دارد گوشی های دو دوربینه با حداقل حافظه ی 32 گیگ خریداری کنید.
اگر برای شما صرفا تماس تلفنی و ارتباطات مهم است از خرید گوشی های مدرن برای صرفه جویی در هزینه پرهیز کنید.
اگر بیشتر اوقات از خانه و یا پریز برق فاصله دارید ، صفحه های کوچکتری انتخاب کنید ، تا باطری شما دوام بیشتری داشته باشد.
اگر با گوشی همراه مطالعه زیاد میکنید و یا فیلم تماشا میکنید. یا به هر عنوانی از تلفن همراه زیاد استفاده میکنید. روی صفحه ی نمایش بزرگ و پورت های type c ,usb 3.1 ss تمرکز بیشتری داشته باشید.
چگونه از میان چند گوشی مناسب یکی را انتخاب کنید.
در ابتدا یک لیست از اولویت ها و ویژگی هایی که نیاز دارید تهیه کنید. لیست خود را با موارد حیاتی شروع کنید و سپس به مواردی که حیاتی نیستند اما برای شما امتیاز محسوب میرسند بپردازید. مثلا این که صفحه ی نمایش بزرگ باشد. یا این که دوربین قدرتمند باشد و… سعی کنید برای این موارد امتیازی قائل شوید. سپس زمانی که موبایل ها را بررسی میکنید می توانید به آنها امتیاز دهید سپس از روی امتیاز آنها را مقایسه کنید.
سیستم عامل
اکنون دو سیستم عامل حاکم دنیای تلفن های هوشمند هستند . اندروید و ios هر کدام از این دو امکانات و ویژگی های منحصر به فرد خود را دارند.
اندروید انتخاب های بیشتری در بازه ی قیمت و تنوع بیشتری به شما میدهد. در اندروید امکان شخصی سازی بیشتری دارید. و شرکتی به بزرگی گوگل این سیستم عامل را پشتیبانی کامل میکند. پس امکنا استفاده از سرویس هایی مثل gmai و google map و google assistant در این سیستم عامل راحت تر است.
در طرف دیگر ios امنیت بیشتری دارد. کمی کیفیت اپ استور و اپلیکیشن های آن بهتر است. و انتخاب بیشتری در accessories دارید.
از دیگر سیستم عامل ها میتوان به بلک بری و ویندوز فون و به تازگی سیستم عامل جدید پاپ اشاره کرد.
انتخاب سخت افزار در راهنمای خرید بهترین موبایل
ویژگی های جذابی در دنیای مدرن وجود دارند ، مانند شناسایی اثز انگشت یا صدا و… که فروشندگان میتوانند از آنها استفاده کنند تا شما را وادار به خرید کنند. مخصوصا اگر از سخت افزار اطلاعات مناسبی نداشته باشید. به همین علت در این قسمت ما سخت افزار های مهم را برای شما به صورت خلاصه معرفی میکنیم تا هنگام خرید به آنها توجه کنید.
طراحی:
بسیاری از گوشی ها هستند که صفحه ی شیشه ای آنها تا لبه های موبایل کشید شده اند. این موبایل ها با وجود زیبایی مقاومت کمی در برابر ضربه دارند. اگر زیبایی برای شما اهمیت کمی دارد موبایلی بگیرید که در لبه ها و انتهای آن قاب وجود داشته باشد. همچنین هنگام خرید موبایل آن را در دست خود قرار دهید و بررسی کنید که آیا مکان دکمه های صدا و صفحه ی گوشی موبایل برای استفاده با اندازه ی دست شما راحت است یا خیر.
صفحه:
شما قرار است ساعت ه ای زیادی به صفحه ی این گوشی نگاه کنید. پس ما به شما پیشنهاد میکنیم که موبایلی با صفحه ی بزرگ ورزولوشن حداقل hd خریداری کنید. یعنی هر رزولوشنی بالاتر از 1080 . صفحه های oled رنگ های تیره را قوی تر از lcd نمایش میدهند این یعنی کنتراست بهتر. گوشی های گلکسی سامسونگ و آیفون x های اپل همگی amoled اند. که بهترین کیفیت صفحه نمایش را دارند. اما این گوشی ها بودجه ی زیادی میخواهند.
پردازنده و رم :
امروزه پردازنده در گوشی های همراه اهمیت بالایی دارد. هرچه پردازنده بهتر باشد شما قادر به اجرای موازی کار های بیشتری در آن واحد هستید و سرعت و عمر باطری بهتری خواهید داشت. (مثلا گوش دادن به موسیقی و دانلود و چت کردن در آن واحد بدون کاستن زیاد باطری و هنگ کردن های مکرر و …) امروزه (2020) بهترین پردازنده چیپست های سری a برای گوشی های اپل و Qualcomm Snapdragon 865 برای گوشی های اندروید است.
این که چه میزان رم شما نیاز دارید به هدف شما از کار با گوشی موبایل بستگی دارد. اما ما حداقل 4 گیگابایت را برای گوشی های اندروید به شما پیشنهاد میکنیم. گوشی های اپل خیلی نیازی به رم بالا ندارند چرا که مدیریت حافظه ی قوی دارند.
دوربین:
برخلاف باور عمومی هرچه تعداد مگاپیکسل بیشتر باشد دلیل نمیشود که دوربین نیز بهتر است. به همین علت هرگز گول رقم های بالای مگاپیکسل را نخورید. قبل از خرید موبایل نظرات خریداران را راجع به دوربین بخوانید.
امروزه موبایل های جدید برای تصویر برداری بهتر چندین لنز و دو دوربین در پشت دارند. پس اگر برای شما عکاسی و فیلم برداری مهم است حتما موبایل های دو دوربینه را خریداری ک نید.
باطری:
هرچه صفحه ی موبایل بزرگتر باشد، رزولوشن بیشتر باشد ، باطری زودتر تخلیه میشود. پس حتما سعی کنید برای خود نقطه ی تعادلی میان صفحه ی بزرگتر و باطری با دوام تر در نظر بگیرید.
پورت ها:
پورت ها به سه دسته ی type a و type b و type c تقسیم میشوند. و قابلیت انتقال داده و یا شارژ کردن را فراهم میکنند. که تقریبا اکنون تمام گوشی ها type c اند. برای سرعت بیشتر سعی کنید گوشی های usb 3.0 یا usb 3.1 با علامت ss را انتخاب کنید.
حافظه:
امروزه اپلیکیشن ها و گیم ها حافظه ی زیادی دارند ، با استفاده ی روزانه از شبکه های مجازی بدون مدیریت حافظه روز به روز ظرفیت تلفن همراه شما کمتر میشود. با بالارفتن کیفیت تصاویر و فیلم ها حافظه ها سریع تر پر میشوند. پس این سخت افزاری است که شاید بیشترین اهمیت را داشته باشد.
هرگز گوشی بسیار قدیمی نخرید. ترجیحا در خرید جدیدترین گوشی ها عجله نکنید.
این نکته ی مهم در راهنمای خرید بهترین موبایل را فراموش نکنید.گوشی های جدید معمولا چون دارای قابلیت های جدید و تکنولوژی روز هستند و به نوعی لوکس و مدرن محسوب میشوند برای خریداران محبوبیت بالایی دارند. اما همین خصوصیات و درخواست خرید زیاد باعث می شود که قیمت این گوشی ها کمی بیشتر از ارزش واقعی آنها باشد. پس اگر میتوانید تا زمانی که گوشی های موبایل جدید از نبض بازار می افتند کمی صبر کنید. همچنین گوشی های جدید ممکن است دارای برخی نقص های نرم افزاری و سخت افزاری جدید باشند که حداقل چن هفته رفع این مشکلات به طول می انجامد. برای مثال میتوان به منفجر شدن galaxy note 7 یا مشکلات اولیه صفحه نمایش iphone x در هفته های اول فروش اشاره کرداشاره کرد.
همان طور که در تصویر میبینید. قیمت Apple iPhone X 64GB در اوایل حدود 1 هزار یورو بوده که در طی حدود 3 ماه قیمت آن به 800 یورو رسیده است. که با قیمت یورو در ایران کاهش 200 یورو میتواند میلیون ها قیمت آن را در ایران کاهش دهد. پس در خرید گوشی های جدید ترجیحا عجله نکنید.
هرروزه اپلیکیشن ها ، گیم ها و خدمات بیشتری وارد بازار میشوند که نیازمند حداقل سخت افزار و حداقل سیستم عامل خاص خود میباشند. که رفته رفته گوشی های قدیمی و قدیمی تر را ناکارآمد تر میکنند. البته اگر شما به خدمات واپلیکیشن های مدرن نیازی ندارید. یا صرفا از موبایل برای ارتباطات استفاده میکنید. گوشی های قدیمی از لحاظ قیمت برای شما بهترین گزینه اند.
0 Comments