طرز تهیه ریزوتو را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این غذای دلپذیر را به صورت ساده و خوشمزه در ایرابرود بخوانید.
دستور طرز تهیه ریزوتو ایرابرود برای 6 نفر سرو میشود ، و 20 دقیقه فعالیت میخواهد.
مواد لازم برای تهیه ی ریزوتو :
500 گرم برنج ریزوتو
60 گرم کره
30 گرم گوشت چرخ کرده
2 لیتر آب گوشت (گوشت ترجیحا گوشت گاو را در قابلامه با آب و پیاز و کمی ادویه بپزید ، آب آن را بردارید)
1 پیاز به خوبی خرد شده
1 پر زعفران
پنیر پارمازان رنده شده به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه ریزوتو :
زعفران را در یک فنجان آب گوشت حل کنید. در یک ماهیتابه ی بزرگ داغ شده ، کره و پیاز و گوشت اضافه کنید و روی شعله ی ملایم تفت دهید. تا زمانی که پیاز کمی شفاف شود. سپس برنج را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا برنج طعم ها را جذب کند.
سپس شعله را به مرور افزایش دهید. و خرد خرد آب گوشت را اضافه کنید و دایره وار هم بزنید. هر دفعه که برنج آبد گشوت را درون خود کشید ، مقداری دیگر آب گوشت اضافه کنید. حدود 15 دقیقه بگذارید خوب بپزد. سپس زعفران حل شده در آب گوشت را اضافه کنید و محتوا را از روی گاز بردارید. سپس روی ریزوتو پنیر پارمازان و نمک بریزید .
غذای شما آماده است.
میزان کالری ریزوتو :
166 کالری
7گرم چربی
322 میلی گرم سدیم
20 گرم کربوهیدرات
30 میلی گرم فیبر
6 گرم پروتئین
پیشنهاد سرآشپز برای طرز تهیه ریزوتو :
میتوانید ریزوتو را با کمی قارچ نیم پز و جعفری تازه امتحان کنید.
نوش جانتان
0 Comments