طرز تهیه ریزوتو را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این غذای دلپذیر را به صورت ساده و خوشمزه در ایرابرود بخوانید.

 

طرز تهیه فاج

طرز تهیه پرتسل

طرز تهیه پای کیش

طرز تهیه ترشی کیمچی

طرز تهیه هوموس

 

دستور طرز تهیه ریزوتو ایرابرود برای 6 نفر سرو میشود ، و 20 دقیقه فعالیت میخواهد.

مواد لازم برای تهیه ی ریزوتو :

500 گرم برنج ریزوتو

60 گرم کره

30 گرم گوشت چرخ کرده

2 لیتر آب گوشت (گوشت ترجیحا گوشت گاو را در قابلامه با آب و پیاز و کمی ادویه بپزید ، آب آن را بردارید)

1 پیاز به خوبی خرد شده

1 پر زعفران

پنیر پارمازان رنده شده به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه ریزوتو - دستور پخت برنج ریزوتو + میزان کالری

 

طرز تهیه ریزوتو :

زعفران را در یک فنجان آب گوشت حل کنید. در یک ماهیتابه ی بزرگ داغ شده ، کره و پیاز و گوشت اضافه کنید و روی شعله ی ملایم تفت دهید.  تا زمانی  که پیاز کمی شفاف شود. سپس برنج را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا برنج طعم ها را جذب کند.

سپس شعله را به مرور افزایش دهید. و خرد خرد آب گوشت را اضافه کنید و دایره وار هم بزنید. هر دفعه که برنج آبد گشوت را درون خود کشید ، مقداری دیگر آب گوشت اضافه کنید. حدود 15 دقیقه بگذارید خوب بپزد. سپس زعفران حل شده در آب گوشت را اضافه کنید و محتوا را از روی گاز بردارید. سپس روی ریزوتو پنیر پارمازان و نمک بریزید .

غذای شما آماده است.

میزان کالری ریزوتو :

166 کالری

7گرم چربی

322 میلی گرم سدیم

20 گرم کربوهیدرات

30 میلی گرم فیبر

6 گرم پروتئین

 

پیشنهاد سرآشپز برای طرز تهیه ریزوتو :

میتوانید ریزوتو را با کمی قارچ نیم پز و جعفری تازه امتحان کنید.

نوش جانتان

Categories: آشپزی

0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خدمات ایرابرود

تعرفه تبلیغات اینترنتی طراحی سایت و اپلیکیشن مشاوره سئو ارتباط با ما

RABROD

Copyright © · All Rights Reserved designed & developed by · irabrod.ir