طرز تهیه کباب دنده گاو با دستور گوردون رمزی – میزان کالری کباب دنده گاو – روش تهیه و دستور پخت و نجوه تهیه کباب دنده گاو

طرز تهیه کباب دنده گاو با دستور گوردون رمزی را به عنوان یک  غذای لذیذ و ساده به شما آموزش میدهیم امیدواریم لذت ببرید.

 

آماده سازی 30 دقیقه و پخت کباب 4 الی 5 ساعت به طول می انجامد. و در نهایت برای 4 نفر سرو میشود.

طرز تهیه لته

طرز تهیه فرنچ پرس خانگی

طرز تهیه موهیتو انار در ایرابرود

طرز تهیه چای پوست لیمو ترش

طرز تهیه اسموتی میوه

مواد لازم برای کباب دنده گاو با دستور گوردون رمزی :

روغن زیتون

برش نازک الی متوسط برای کباب well done (و برش کلفت برای نیم پز) از دنده ی گاو

یک سیر بزرگ نصف شده از وسط

1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

750 میلی لیتر آبغوره

یک لیتر استاک گاو (beef stock) : برای تهیه استخوان گاو را در ترکیبی از رب گوجه فرنگی ، رزماری ، پوست لیمو ترش ، آبغوره در فر قرار دهید و آنقدر حرارت دهید (با بخار شدن ترکیب رب گوجه ، آب و سبزیجات معطر باید همواره این مایع را اضافه کرده و دوباره در فر قرار دهید)تا مایع قهوه ای رنگ ایجاد شود ، به این مایع استاک میگویند.

150 گرم بیکن قلوه ی گوساله

250 گرم قارچ تکه تکه شده

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

یک کاسه ی کوچک از جعفری تازه ی خرد شده

یک ماهیتابه با عمق زیاد

فویل به اندازهی ماهیتابه

طرز تهیه کباب دنده گاو با دستور گوردون رمزی - میزان کالری کباب دنده گاو - روش تهیه و دستور پخت و نجوه تهیه کباب دنده گاو

طرز تهیه کباب دنده گاو :

فر را با دمای 170 درجه حرارت دهید.

یک ماهیتابه ی با عمق مناسب را روی اجاق حرارت دهید ، به آن روغن زیتون اضافه کرده و دنده را روی آن به خوبی سرخ کنید ، تا زمانی که تمام اطراف آن قهوه ای رنگ شود.

سیر از وسط نصف شده را از طرف نصف شده ی آن روی ماهیتابه ی دنده ها قرار دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و آن را تا 2 دقیقه حرارت دهید. آبغوره را اضافه کنید.مواد را کمی هم زنید تا مخلوط شوند. بگذارید 10 دقیقه حرارت بگیرد ، تا زمانی که مایع ماهیتابه به نصف برسد ، سپس استاک گاو را اضافه کنید تا جاییه که تمام دنده ها را بپوشاند. (بیشتر نریزید تا طعم دنده ها تغییر نکند) . حال بگذارید دوباره مخلوط گرما بگیرد تا زمانی که به جوش برسد.

ماهیتابه را با فویل بپوشانید. و درون فر که قبلا آن را حرارت داده اید قرار دهید ، تا سه الی 4 ساعت بپزد ، هر از گاهی گوشت را بررسی کنید که آیا به خوبی پخته است یا خیر (گوشت باید به حدی پخته شده باشد که از استخوان جدا شود)

قبل از حدود ده دقیقه از خارج کردن دنده ی گاو از فر ، بیکن گوساله را حدود 2 الی 3 دقیقه تا زمانی که ترد و شکننده شود سرخ کنید. سپس قارج را اضافه کنید و 4 دقیقه بگذارید حرارت ببیند ، سپس چربی های اضافه ی این مخلوط را کاملا خالی کنید.

کباب را از فر خارج کنید و در یک ظرف قرار دهید ، نصفه ی سیر را الک کنید و به همراه مایع باقیمانده ی کباب با بیکن و قارچ نمک و فلفل ترکیب کنید و روی دنده ها بریزید.

غذای شما آماده است.

میزان کالری کباب دنده گاو :

هر یک تکه کباب دنده ی گاو :

320 کالری

14 گرم کربوهیدرات

19 گرم چربی

530 گرم سدیم

20 گرم پروتئین

20 میلی گرم کلسترول

لینک دستور گوردون رمزی به زبان اصلی:

این دستور را میتوانید به صورت کامل در اینجا بخوانید.

نوش جانتان


0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خدمات ایرابرود

تعرفه تبلیغات اینترنتی ثبت آگهی ارزان رپورتاژ ارتباط با ما

RABROD

Copyright © · All Rights Reserved designed & developed by · irabrod.ir