طرز تهیه موچی برگ بلوط یا کاشیوا موچی در خانه را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این شیرینی و دسر لذیذ و دلپذیر را به صورت ساده و خوشمزه در ایرابرود بخوانید.

معنای سامورایی چیست و این سربازان مشهور چه انواعی داشتند ؟

دستور و طرز تهیه کیک کره ای ساده

راهنمای خرید کیک تولد

دستور و طرز تهیه کاپ کیک خانگی

آموزش بهترین روش برای تمیز کردن اجاق گاز

دستور طرز تهیه براونی شکلاتی ایرابرود برای 10 نفر سرو میشود ، و 34 دقیقه فعالیت میخواهد.

مواد لازم برای تهیه ی موچی :

10 عدد برگبلوط

250 گرم پوره لوبیای قرمز ( آنکو: با خیساندین و جوشاندن لوبیای قرمز ، سپس جدا کردن پوست لوبیا و کوبیدن لوبیا ها و ترکیب کردن خمیر به دست آمده با مقداری شکر به دست می آید. )

200 گرم آرد برنج ( جوشینکو : برای تهیه میتوانید آنقدر برنج را در هاون بکوبید تا آرد حاصل گردد )

دو قاشق آرد ذرت

2 قاشق شکر

260 میلی لیتر آب

 

طرز تهیه موچی کیک ژاپنی - دستور پخت ساده و خانگی کاشیوا موچی

طرز تهیه موچی :

برگ ها را به خوبی زیر آب روان بشویید و بگذارید خشک شوند. اگر برگ های شما تازه نبوده و خشک هستند ، آنها را ابتدا به مدت 10 در آب جوش بجوشانید. سپس بگذارید خیس بخورند. سپس خشک شوند.

آرد برنج ، آرد ذرت ، شکر ، و آب را در یک کاسه ( کاسه شیشه ای مقاوم در برابر حرارت) بریزید. و آن قدر هم بزنید تا تکه های سخت قلوه ای نداشته باشند.

سطح کاسه را بپوشانید و به مدت 4 دقیقه در ماکروفر قرار دهید.

با یک اسپاتولا (کفگیر شیار دار) مقداری خمیر را هم بزنید تا نرم شود.

سپس خمیر را در هاون بکوبید. قبل از کوبیدن هاون ، وزنه ی آن را به خوبی خیس کنید. پس از مقداری کوبش دوباره وزنه را خیس کنید. این فرآیند ، ظاهر درخشانی به موچی میدهد.

سپس خمیر را با دستان خیس به خوبی ورز دهید. پس از این مرحله باید خمیری درخشان ، نرم و کشسان داشته باشید.

خمیر را نصف کنید و هر نیمه را به پنج قسمت تقسیم کنید. سپس هر تکه را به شکل توپ در بیاورید. سپس آنها را با یک پارچه نمناک بپوشانید تا خشک نشوند.

سپس هر تکه خمیر را به شکل یک بیضی صاف کنید. سپس یک پیمانه پوره لوبیا قرمز در وسط خمیر قرار دهید. خمیر را دور آن بکشید و دهانه های آن را ببندید.

مراقب باشید که مقدار مناسبی پوره در وسط خمیر قرار دهید تا از زبانه های خمیر پوره سرریز نشود ، در غیر این صورت دهانه خمیر به خوبی بسته نخواهد شد.

هر موچی را در میان یک برگ بلوط قرار دهید به صورتی که پشت برگ به سمت بیرون است.

میزان کالری موچی :

هر تکه 46 گرمی موچی

126 کالری

2.6 گرم چربی

2 میلی گرم کلسترول و 9 میلی گرم سدیم.

25 گرم کربوهیدرات

 

پیشنهاد سرآشپز برای طرز تهیه موچی :

ترکیب این کیک با چای سبز توصیه میشود. میتوانید از رنگ خوراکی برای رنگ دادن به خمیر ها استفاده کنید.

 

نوش جانتان

 


0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خدمات ایرابرود

تعرفه تبلیغات اینترنتی ثبت آگهی ارزان رپورتاژ ارتباط با ما

RABROD

Copyright © · All Rights Reserved designed & developed by · irabrod.ir