طرز تهیه میگو ماسالای سرخ شده – دستور پخت – میزان کالری – نحوه پخت – مواد لازم میگو
طرز تهیه ی میگو ماسالای سرخ شده را به عنوان غذایی دلچسب و دریایی و ترد به شما آموزش میدهیم امیدواریم لذت ببرید.
تهیه ی میگو ماسالای سره شده با دستور ایرابرود 30 دقیقه الی 45 دقیقه طول خواهد کشید. و در پایان برای 5 نفر سرو میشود.
طرز تهیه موهیتو انار در ایرابرود
مواد لازم برای تهیه ی میگو ماسالای سرخ شده :
یک قاشق چایخوری گرم ماسالا – قابل جایگزینی توسط مخلوطی از ادویه های گرم.
دو قاشق چای خوری آب لیمو تازه
یک فلفل خرد شده
نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز
یک چارم قاشق چای خوری زرد چوبه
یک چهارم قاشق چای خوری خردل
یک چهارم فنجان چای خوری گشنیز خردشده
نیم کیلو گرم میگوی تازه و پاک شده
یک قاشق روغن کانولا
نصف قاشق چای خوری دانه ی زیره سبز
نمک
دو عدد پیازچه ی خرد شده
طرز تهیه میگو ماسالای سرخ شده:
1-آبلیمو ،فلفل و فلفل قرمز ، زردچوبه ،خردل را درون ظرفی بریزید و به خوبی هم بزنید.
2- به محتویات ظرف میگو اضافه کنید و آنقدر بچرخانید تا مواد به خورد میگو رفته و کامل آن را بپوشاند.
3- دانه ی زیره و روغن کانولا را به ماهیتابه اضافه کرده و داغ میکنیم.صبر میکنیم تا کاملا طلایی شود.
4- بعد یک الی دو دقیقه، میگو و محتویات آن را به روغن اصافه میکنیم. و نمک اضافه میکنیم.
5- تا زمانی که میگو ترد نشده و خم نشده است…صبر میکنیم.
6- درون ظرفی گشنیز و پیازچه را اضافه میکنیم. و میگو ها را درون گشنیز و پیازچه میچرخانیم. و نال آن ها را سرو میکنیم
میزان کالری میگو ماسالای سرخ شده
کالری 312.8
چربی 12.5 گرم
کلسترول 208 میلی گرم
سدیم 249 میلی گرم
پتاسیم 795 میلیگرم
کربوهیدرات 18.9 گرم
پروتئین 32.7 گرم
پیشنهاد سرآشپز
میگو ها را با لیمو سرو کنید. میگو هرچقدر ترش تر باشد بهتر است. اگر روغن کاونلا نداشتید با روغن زیتون فرآیند های بالا را انجام دهید.
نوش جانتان
1 Comment
طرز تهیه فرنچ پرس خانگی - میزان کالری و مواد لازم فرنچ پرس - Irabrod · 2020-04-30 at 12:54 ب.ظ
[…] طرز تهیه میگو ماسالا سرخ شده […]