طرز تهیه کیمچی ، غذا و ترشی محبوب کره ای با کلم و میگو

طرز تهیه کیمچی ، غذا و ترشی محبوب کره ای با کلم و میگو

آشپزی

طرز تهیه کیمچی کره ای را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این ترشی کره ای را به صورت ساده و خوشمزه در ایرابرود بخوانید.

طرز تهیه فاج

طرز تهیه پرتسل

طرز تهیه پای کیش

طرز تهیه ساندی بستنی آمریکایی

طرز تهیه هوموس

دستور طرز تهیه کیمچی ایرابرود برای 60 نفر سرو میشود ، و 35 دقیقه فعالیت میخواهد.

مواد لازم برای تهیه ی کیمچی :

4.8 کیلوگرم کلم

700 گرم نمک درشت

4 کیلوگرم آب

1 کیلوگرم ترب

100 گرم شاهی

200 گرم پیاز سبز

200 گرم برگ خردل

100 گرم میگو نمک پاش شده

130 گرم فلفل قرمز

12 گرم شکر

80 گرم سیر خرد شده

36 گرم زنجبیل خرد شده

 

طرز تهیه کیمچی ، غذا و ترشی محبوب کره ای با کلم و میگو

طرز تهیه کیمچی :

اول کلم را تمیز کنید. و برگ های خراب آن را جدا کنید.هر کله کلم را اط وسط نصف کنید. در یک ظرف بزرگ 20 فنجان آب بریزید ، و 350 گرم نمک سپس آنقدر هم بزنید تا نمک به خوبی حل شود. سپس باقیمانده ی نمک را با دست به برگ های کلم بمالید. کلم را در آب بندازید به صورتی که سمت برش خورده ی آن بالا باشد. سپس بگذارید به مدت سه ساعت در همان حالت باقی بماند. سپس آن را برعکس کنید و بگذارید سه ساعت دیگر در آب باقی بماند. سپس سه الی چهار بار کلم را زیر آب روان قرار دهید و بگذارید یک ساعت خشک شود.

ترب ، شاهی ، پیاز سبز و برگ خردل را بشویید و پاک کنید. سپس ترب را به تکه های به عرض 5 سانت و ضخامت 0.3 سانت برش دهید. باقی سبزیجات باید به تکه های 4 سانتی خرد شوند.

میگو ها را تمیز کنید وخوب بشویید. سپس آنها را به خوبی خرد کنید. هرچه خرد تر بهتر.  عصاره میگو ها را نگه دارید.

در دستور سنتی کیمچی ، از عصاره ماهی کولی نیز استفاده میشود ، و آن را با عصاره میگو و فلفل قرمز ترکیب میکنند ، اما اگر بخواهید میتوانید تنها از عصاره میگو و کمی آب استفاده کنید.

مایع ترکیب شده با فلفل قرمز را روی ترب ها بریزید. و خوب هم بزنید. شکر ، پیاز سبز ، سیر ، زنجبیل ، نمک و دیگر باقیمانده مخلفات را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

محتوای تهیه شده را درون برگ های کلم محکم بپیچید به طوری که مطمئن شوید از آن خارج نمیشود.

برگ های کلم شکمپر را درون یک شیشه بگذارید تا زمانی که 70 الی 80 درصد شیشه پر شود. روی آن را با برگ های باقیانده کلم بپوشانید.

مقدار 100 گرم آب را با نمک مخلوط کنید و درون شیشه بریزید. سپس محتویات شیشه را به درون شیشه فشار دهید.

سپس بگذارید کیمچی ها در دمای اتاق 1 الی دو روز تخمیر شوند ، سپس آنها را در یخچال بگذارید ، هرچقدر زمان بیشتری بگذرد ، کیمچی ها ترش تر میشوند.

 

میزان کالری کیمچی :

23 کالری

4 گرم کربوهیدرات

2 گرم پروتئین

2 گرم فیبر

کمتر از یک گرم چربی

 

پیشنهاد سرآشپز برای طرز تهیه کیمچی :

به محتویات داخل کلم ها ، مقداری نودل اضافه کنید ، سلیقه ای است ، اما شاید خوشتان بیاید.

نوش جانتان

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید