طرز تهیه لواشک خانگی هفت میوه – دستور پخت خانگی را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این لواشک و ترشی لذیذ و خوشمزه را به صورت ساده و خوشمزه در ایرابرود بخوانید.

 

طرز تهیه چای پوست لیمو ترش – چای لیمو چه خواصی دارد – میزان کالری

10 نکته که راجع به ناحیه 51 نمیدانید – حقایق جالب در خصوص پاتوق موجودات فضایی

آئین ، طریقه ، فلسفه و نظریات کنفوسیوس به طور خلاصه – افکار و طریقه چینی

10 اشیاء باستانی که وجود آدم فضایی ها را اثبات میکنند – حقایق جالب

 

دستور طرز تهیه لواشک خانگی هفت میوه ایرابرود برای 10 نفر سرو میشود ، و 20 دقیقه فعالیت میخواهد.

مواد لازم برای تهیه ی لواشک هفت میوه :

میوه تازه به میزان لازم ( هلو ، زرذآلو ، آلو ، سیب ،گلابی ، انگور و زرشک )

آب

آب لیموترش

شکر (اگر ملس میپیسندید)

ادویه جات نظیر دارچین و نوتمگ به طور دلخواه

 

آموزش طرز تهیه لواشک خانگی هفت میوه زردآلو ، هلو ، آلو ، سیب ، گلابی ، انگور وزرشک

طرز تهیه لواشک خانگی هفت میوه :

ابتدا باید بیان کنیم که ما قصد داریم لواشک هفت میوه را آموزش دهیم. شما اگر از هرکدام از میوه ها دل خوشی ندارید آن را حذف کنید ، یا حتی متیوانید تنها لواشک یک میوه را درست کنید.

در اولین مرحله ، باید میوه ها را بشویید و آبکشی کنید. هسته و ساقه ی تمام میوه ها را جدا کنید. در خصوص سیب و گلابی ، باید آنها را پوست بکنید. سپس تمام میوه ها را تکه تکه کنید.

تکه ای از میوه ها را امتحان کنید ، این مزه ی کلی لواشک است. اگر حس میکنید خیلی شیرین است ، بر طبق ذوق خودتان مقداری شکر تهیه کنید. (به میزانی که قصد دارید لواشک را شیرین کنید.)

میوه ها را درون یک ماهیتابه گود بریزید. به ازای هر چهار فنجان میوه ، نصف فنجان آب بریزید. بگذارید به جوش برسند و سپس درب ماهیتابه را ببندید و بگذارید با شعله ی خفیف به مدت ده الی پانزده دقیقه بپزد.

سپس درب ماهیتابه را برداشته و میوه ها را با گوشتکوب بکوبید ، تا له شوند. سپس آنها را هم بزنید. کمی ترکیب را تست کنید. این به شما ایده میدهد ، که چه میزان شکر (برای شیرین کردن) یا چه میزان آب لیمو ترش (برای ترش کردن) یا چه میزان ادویه اضافه کنید. ادویه و لیمو ترش و شکر را به میزان دلخواهتان اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

تمام محتوا ، را درون مخلوط کن بریزید ، به خوبی مخلوط کنید.

مخلوط را روی یک ورق فر لبه دار بریزید. به قدری بریزید که ضخامت لایه نهایتا 5 میلیمتر بشود. با قاشق یا کفگیر روی لواشک را صاف کنید. مطمئن شوید که ورق روی لواشک برنگشته باشد. و آنقدر بلند نباشدش که درون فر روی سطح فر قرار گیرد.

ورقه را درون فر با دمای 60 درجه قرار دهید. بگذارید 8 الی 12 ساعت در فر حرارت ببیند تا کاملا خشک شود.

لواشک شما آماده است نوش جانتان

نوش جانتان

میزان کالری لواشک :

44 کالری
0 گرم چربی
11 گرم کربوهیدرات
1 گرم پروتئین

پیشنهاد سرآشپز برای طرز تهیه لواشک خانگی :

هرچه لواشک بیشتر در تنور بماند ، خشک تر میشود ، اما چسبناکی آن کمتر میشود.

برای این که لواشک را به مدت طولانی نگه دارید ، درون نایلون آن را رول کنید.

نوش جانتان

منبع دستور پخت خانگی لواشک هفت میوه در فر : ایرابرود


0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خدمات ایرابرود

تعرفه تبلیغات اینترنتی ثبت آگهی ارزان رپورتاژ ارتباط با ما

RABROD

Copyright © · All Rights Reserved designed & developed by · irabrod.ir