طرز تهیه لواشک خانگی هفت میوه – دستور پخت خانگی را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این لواشک و ترشی لذیذ و خوشمزه را به صورت ساده و خوشمزه در ایرابرود بخوانید.
طرز تهیه چای پوست لیمو ترش – چای لیمو چه خواصی دارد – میزان کالری
10 نکته که راجع به ناحیه 51 نمیدانید – حقایق جالب در خصوص پاتوق موجودات فضایی
آئین ، طریقه ، فلسفه و نظریات کنفوسیوس به طور خلاصه – افکار و طریقه چینی
10 اشیاء باستانی که وجود آدم فضایی ها را اثبات میکنند – حقایق جالب
دستور طرز تهیه لواشک خانگی هفت میوه ایرابرود برای 10 نفر سرو میشود ، و 20 دقیقه فعالیت میخواهد.
مواد لازم برای تهیه ی لواشک هفت میوه :
میوه تازه به میزان لازم ( هلو ، زرذآلو ، آلو ، سیب ،گلابی ، انگور و زرشک )
آب
آب لیموترش
شکر (اگر ملس میپیسندید)
ادویه جات نظیر دارچین و نوتمگ به طور دلخواه
طرز تهیه لواشک خانگی هفت میوه :
ابتدا باید بیان کنیم که ما قصد داریم لواشک هفت میوه را آموزش دهیم. شما اگر از هرکدام از میوه ها دل خوشی ندارید آن را حذف کنید ، یا حتی متیوانید تنها لواشک یک میوه را درست کنید.
در اولین مرحله ، باید میوه ها را بشویید و آبکشی کنید. هسته و ساقه ی تمام میوه ها را جدا کنید. در خصوص سیب و گلابی ، باید آنها را پوست بکنید. سپس تمام میوه ها را تکه تکه کنید.
تکه ای از میوه ها را امتحان کنید ، این مزه ی کلی لواشک است. اگر حس میکنید خیلی شیرین است ، بر طبق ذوق خودتان مقداری شکر تهیه کنید. (به میزانی که قصد دارید لواشک را شیرین کنید.)
میوه ها را درون یک ماهیتابه گود بریزید. به ازای هر چهار فنجان میوه ، نصف فنجان آب بریزید. بگذارید به جوش برسند و سپس درب ماهیتابه را ببندید و بگذارید با شعله ی خفیف به مدت ده الی پانزده دقیقه بپزد.
سپس درب ماهیتابه را برداشته و میوه ها را با گوشتکوب بکوبید ، تا له شوند. سپس آنها را هم بزنید. کمی ترکیب را تست کنید. این به شما ایده میدهد ، که چه میزان شکر (برای شیرین کردن) یا چه میزان آب لیمو ترش (برای ترش کردن) یا چه میزان ادویه اضافه کنید. ادویه و لیمو ترش و شکر را به میزان دلخواهتان اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
تمام محتوا ، را درون مخلوط کن بریزید ، به خوبی مخلوط کنید.
مخلوط را روی یک ورق فر لبه دار بریزید. به قدری بریزید که ضخامت لایه نهایتا 5 میلیمتر بشود. با قاشق یا کفگیر روی لواشک را صاف کنید. مطمئن شوید که ورق روی لواشک برنگشته باشد. و آنقدر بلند نباشدش که درون فر روی سطح فر قرار گیرد.
ورقه را درون فر با دمای 60 درجه قرار دهید. بگذارید 8 الی 12 ساعت در فر حرارت ببیند تا کاملا خشک شود.
لواشک شما آماده است نوش جانتان
نوش جانتان
میزان کالری لواشک :
44 کالری
0 گرم چربی
11 گرم کربوهیدرات
1 گرم پروتئین
پیشنهاد سرآشپز برای طرز تهیه لواشک خانگی :
هرچه لواشک بیشتر در تنور بماند ، خشک تر میشود ، اما چسبناکی آن کمتر میشود.
برای این که لواشک را به مدت طولانی نگه دارید ، درون نایلون آن را رول کنید.
نوش جانتان
0 Comments