طرز تهیه کروسان یا کلوچه پچ پچ در خانه را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این دسر لذیذ و دلپذیر را به صورت ساده و خوشمزه در ایرابرود بخوانید.

 

10 تا از ترسناک ترین اماکن جهان

دستور پخت و طرز تهیه ساده کیک کره ای

دستور پخت و طرز تهیه پیتزا ناپولتانای ایتالیایی در خانه

دستور پخت و طرز تهیه شیرینی اکلر

دستور پخت و طرز تهیه شیرینی یا نان پرتسل آلمانی

 

دستور طرز تهیه کروسان یا پچ پچ ایرابرود برای 5 نفر سرو میشود ، و 20 دقیقه فعالیت میخواهد.

مواد لازم برای تهیه ی کروسان کره ای یا پچ پچ :

210 گرم آرد

85 میلی گرم شیر

5 گرم مخمر

30 گرم شکر قنادی

10 گرم نمک

125 گرم کره در دمای اتاق

1 زرده تخم مرغ

 

طرز تهیه کروسان کره ای یا پچ پچ - آموزش دستور پخت خانگی شیرینی پچ پچ

طرز تهیه کروسان کره ای یا پچ پچ :

کمی شیر و مخمر را با هم ترکیب کرده و هم زده و در ظرفی نگه دارید. سپس شکر و نمک را در یک ظرف جدا با باقیمانده شیر مخلوط کنید.

در ظرفی بزرگ ، آرد بریزید. سپس ترکیب شیر و نمک و شکر را به آرد اضافه کنید. سپس شیر و مخمر را اضافه کنید. آنقدر با دست خمیر بدست آمده را ورز دهید ، تا زمانی که کاملا یک دست و صاف شود. و سطحی صاف داشته باشد. اگر خمیر به نظر بیش از حد سفت می آمد ، کمی آب به آن اضافه کنید.

 

حال سر ظرف حاوی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و ظرف را در محلی گرم قرار دهید. و بگذارید در آن مکان باقی بماند تا زمانی که حجم آن تقریبا دوبرابر شود. احتمالا این پروسه تا دوساعت زمان نیاز داشته باشد.

سپس یک سطح صاف را با مقدار کمی آرد بپوشانید تا خمیر به آن نچسبد. خمیر را روی سطح بگذارید. و آن را با دست فشار دهید تا کربن دی اکسید موجود در خمیر آزاد شود. در انتهای این مرحله خمیر باید به حجم معمولی اولیه خود بازگردد.

خمیر را با وردنه به فرم یک مستطیل درآورید.

 

دوبار روی یک سطح مسطح کمی آرد بریزید و کره را روی آن قرار داده و روی تمام سطوح آن کمی آرد بریزید. سپس کره را با وردنه به شکل یک مستطیل صاف در آورده و در وسط خمیر بگذارید.

چهار گوشه خمیر را به سمت داخل برگردانید تا روی کره قرار گیرد.

از سمت درازا ، خمیر را سه بار تا بزنید. با وردنه صاف کنید و دوباره آن را سه بار تا بزنید. در انتهای این مرحله باید خمیر مستطیلی با گوشه های 90 درجه داشته باشید که در دل آن کره به خوبی پخش شده است.

حال خمیر را درون یک ظرف گذاشته و روی آن را با پلاستیک بپوشانید و بگذارید یک ساعت درون یخچال قرار گیرد.

دوبار دیگر مانند قبل خمیر را با وردنه صاف کرده و تا بزنید.در انتهای هر مرحله تا زدن ، خمیر را یک ساعت به صورت سر پوشیده در یخچال قرار دهید.

 

خمیر را با وردنه صاف کنید. به طوری که ضخامت آن 6 میلیمتر باشد. سپس آن را به تعدادی مثلث متساوی الساقین (دو صلع 16 سانتیمتری و یک قاعده ی 14 سانتیمتری) برش بزنید. دو زاویه ی سمت قاعده ی مثلث را بگیرید و بپیچانید. تا زمانی که خمیر رول شود به طوری که وسط خمیر ها از انتهای آنها ضخیم تر باشد.

 

روی سینی شیرینی پزی ، کاغذ شیرینی پزی بکشید و کروسان ها روی آن بچینید ، به قدر مناسب میان هر کروسان فاصله بدهید چرا که آنها حجم میگیرند و نمیخواهیم به هم بچسبند.

زرده ی تخم مرغ را با مقداری آب ترکیب کنید تا رقیق شود.

روی تمام سطوح هر کروسان را با ازرده تخم مرغ بپوشانید و 1 ساعت منتشر شوید تا هم زرده تخم مرغ به خورد کروسان رود هم کروسان ها کمی حجم بگیرند. در همین مدت تنور را تا 180 درجه گرم کنید.

دوباره روی کروسان ها زرده ی تخم مرغ بریزید و آنها را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید.

کروسان ها آماده شدند. نوش جانتان.

 

میزان کالری کروسان :

در هر 100 گرم کروسان

406 کالری

21 گرم چربی

67 میلی گرم کلسترول

467 میلی گرم سدیم

46 گرم کربوهیدرات

8 گرم پروتئین

 

پیشنهاد سرآشپز برای طرز تهیه کروسان کره ای :

کروسان لازم نیست حتما کره ای باشد ، میتوانید به جای کره از هر محتوای دیگری که به سلیقه ی شما خوشایند باشد استفاده کنید. اما به یاد داشته باشید که باید مواد طوری باشند که هنگامی که خمیر را تا میکنید و صاف میکنید ، خمیر یکدست باقی بماند.

نوش جانتان


0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خدمات ایرابرود

تعرفه تبلیغات اینترنتی ثبت آگهی ارزان رپورتاژ ارتباط با ما

RABROD

Copyright © · All Rights Reserved designed & developed by · irabrod.ir