طرز چای کره ای تبتی را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه یا دم کردن این چای و نوشیدنی گرم و دلپذیر را به صورت ساده و خوشمزه در ایرابرود بخوانید.

 

راهنمای برنامه ریزی و مدیریت سفر

طرز تهیه و فواید چای زعفران

10 تا از افراد معروف که شایعه شده است ، مرگ خود را جعل کردند

طرز تهیه کیک کره ای ساده

طرز تهیه و دم کردن کیمچی ترشی کره ای

 

دستور طرز تهیه چای کره ای تبتی ایرابرود برای 4 نفر سرو میشود ، و 10 دقیقه فعالیت میخواهد.

مواد لازم برای دم کردن چای کره ای تبتی :

4 فنجان آب

دو قاشق غذاخوری چای سیاه

یک چهارم قاشق چای خوری نمک

دو قاشق غذاخوری کره

نصف فنجان شیر

آموزش دم کردن و طرز تهیه چای کره ای تبتی در خانه + فواید و کاربرد های درمانی

طرز تهیه چای کره ای تبتی :

آب را در یک کتری یا ماهیتابه ریخته روی شعله ملایم قرار داده و به جوش بیاورید. زمانی که آب به جوش رسید ، چای را اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه دیگر بجوشد. سپس شعله را خاموش کنید.

درب ماهیتابه یا کتری را ببندید و بگذارید حدود چند دقیقه دم بکشد.

چای آماده شده را درون مخلوط کن بریزید.(پیش از این کار اگر مخلوط کن شیشه ای دارید ، حتما جداره های آن را با آب گرم یا ولرم بشویید.) نمک ، کره و شیر را اضاف کنید. و به مدت 3 دقیقه یا بیشتر (هرچه بیشتر بهتر) محتوا را مخلوط کنید.

چای کره شما آماده است. نوش جانتان

 

فواید چای کره ای تبتی :

یش از بیان فواید این چای ، دقت داشته باشید چای کافئین دارد ، کره کلسترول بالایی دارد. و نمک فشار خون را بالا میبرد. یعنی استفاده بیش از حد این چای ابدا توصیه نمیشود. علل خصوص برای خانم های باردار بسیار مضر است.

انرژی زا و ضد خستگی : چای سیاه از موجود در ای کره ای ، کافئین بالایی دارد و میتواند انرژی زا باشد.

افزایش کارایی ذهن و مغز : این چای برای آنتی اکسیدان بالای خود شناخته شده است. که باعث افزایش تمرکز و حافظه و اجتناب از بیماری های مرتبط با مغز میشود.

کاهش اشتها و وزن : کافئین موجود در چای متابولیسم بدن را شبیه سازی میکند و باعث کاهش حس گرسنگی یا اشتها در افراد میشود.

کمک به هضم غذا : این چای میتواند به هضم غذا کمک کند و آن را سرعت بدهد.

شادابی پوست: ریشه ی این چای در تبت بوده است. ناحیه ای که باد های خشن و سرمای طاقت فرسا ، به شادابی پوست آسیب میرساند. اما رطوبت این چای میتواند از بسیاری از این آسیب ها جلوگیری کند. به همین علت این چای در تبت بسیار محبوب بوده است.

 

پیشنهاد باریستا برای تهیه کردن چای کره ای تبتی :

چای معمولا به صورت گرم دلپذیر است. اما مخلوط کردن چای سیاه با کره و شیر سرد میتواند از حرارت آن بکاهد. ما توصیه میکنیم ، از کره آب شده و شیر (کمی) حرارت دیده استفاده کنید. تا فرآیند مخلوط کردن هم سریع تر پیش برود ، هم گرمای چای باقی بماند.

نوش جانتان


0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خدمات ایرابرود

تعرفه تبلیغات اینترنتی طراحی سایت و اپلیکیشن رپورتاژ ارتباط با ما

RABROD

Copyright © · All Rights Reserved designed & developed by · irabrod.ir