طرز تهیه کیک کره ای – طرز تهیه کیک کره ای- طرز پخت کیک کره ای – نحوه ی پخت کیک کره ای – نحوه تهیه کیک کره ای – روش پخت و آماده سازی کیک کره ای – آموزش کیک کره ای

دستور کیک کره ای را به عنوان یک صبحانه یا عصرانه یا دسر لذیذ به شما آموزش میدهیم امیدواریم لذت ببرید.

کیک کره ای یک نوع کیک است که کره ماده ی اصلی تشکیل دهنده ی آن است و معمولا به همراه چای یا دیگر نوشینی های گرم سرو میشود چه را که در دسته ی شیرینی ها خشک قرار میگیرد. معمولا روی کیک روکشی از وانیل یا اسمارتیز خرد شده یا شکر یا شکلات میکشند.

آماده سازی و پخت کیک کره ای یک ساعت و ربع به طول می انجامد. و در نهایت برای 16 نفر سرو میشود.

طرز تهیه لته

طرز تهیه فرنچ پرس خانگی

طرز تهیه موهیتو انار در ایرابرود

طرز تهیه چای پوست لیمو ترش

طرز تهیه اسموتی میوه

مواد لازم برای دستور کیک کره ای :

1/5 فنجان کره ی ذوب شده از صافی گذشته

3 فنجان شکر

4 تخم مرغ بزرگ

3 قاشق چای خوری عصاره وانیل.

3 فنجان آرد همه منظوره

1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر

نصف قاشق چای خوری جوش شیرین

نصف قاشق چای خوری نمک

یک فنجان آب نارگیل اختیاری

یک چهارم لیوان آب

1 قاشق چای خوری عصاره ی بادام

طرز تهیه کیک کره ای - طرز تهیه کیک کره ای- طرز پخت کیک کره ای - نحوه ی پخت کیک کره ای - نحوه تهیه کیک کره ای - روش پخت و آماده سازی کیک کره ای - آموزش کیک کره ای

 

طرز تهیه کیک کره ای :

1 فنجان کره و 2 فنجان شکر را به خوبی مخلوط کنید. تا زمانی که رنگ آن کمی روشن تر میشود. تخم مرغ ها را اضافه کنید. پس از اضافه کردن هر کدام از تخم مرغ ها به خوبی مخلوط را هم بزنید.

دو قاشق عصاره ی وانیل اضافه کنید. در ظرفی دیگر آرد و جوش شیرین و بیکینگ پودر و نمک را به خوبی مخلوط کنید سپس آنها را به ظرف اولی که کره در آن قرار دارد اضافه کنید. مخلوط را به خوبی هم بزنید. سپس آب نارگیل را اضافه کنید و دوباره به خوبی هم بزنید و ورز دهید.

کف یک ماهیتابه ی حداقل با عمق 25 سانتیمتری را چرب کنید و روی آن آرد بریزید تا کف آن را کاملا بپوشاند. و آن را در تنور 350 درجه قرار دهید. 50 الی 70 دقیقه صبر کنید. کیک را خارج کنید. ده دقیقه صبر کنید. با چاقو لبه های کک را از ماهیتابه جدا کنید و روی بک ظرف پهن برعکس کنید. سپس قسمت هایی از کیک را سوراخ کنید.

حال نوبت روکش شده است. باقیمانده ی شکر و کره را با آب در ظرفی مخلوط کنید. و روی شعله ی متوسط حرارت دهید. تا مخلوط به خوبی نرم و ملایم شود.

سه چهارم این سس را روی کیک بکشید. و باقی را درون سوراخ های کیک بریزید

میزان کالری کیک کره ای:

هر یک تکه کیک کره ای:

410 کالری

19 گرم چربی

156 گرم کربوهیدرات

344 گرم سدیم

5 گرم پروتئین

100 میلی گرم کلسترول

پیشنهاد سرآشپز :

این کیک کمی خشک است. میتوانید به عنوان روکش از مربا یا وانیل و یا شکلات ذوب شده استفاده کنید که کمی تر شود.
نوش جانتان

 


1 Comment

راهنمای خرید کیک تولد - 5 نکته که پیش از خرید کیک باید توجه کنید. - Irabrod · 2020-06-14 at 9:03 ب.ظ

[…] طرز تهیه کیک کره ای در خانه […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

خدمات ایرابرود

تعرفه تبلیغات اینترنتی طراحی سایت و اپلیکیشن رپورتاژ ارتباط با ما

RABROD

Copyright © · All Rights Reserved designed & developed by · irabrod.ir