طرز تهیه بسبوسه – دستور پخت خانگی را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. دستور تهیه این شیرینی و دسر لذیذ و دلپذیر را به صورت ساده و خوشمزه در ایرابرود بخوانید.

10 شی باستانی که وجود بیگانگان فضایی را اثبات میکنند

10 تا از نفرت انگیز ترین غذاهای جهان

10 سلبریتی که شایعه است مرگ خود را جعل کردند

آموزش طرز تهیه کیک پاولوا

طرز تهیه چای پوست لیمو ترش

دستور طرز تهیه بسبوسه ایرابرود برای 12 نفر سرو میشود ، و 20 دقیقه فعالیت میخواهد.

مواد لازم برای تهیه ی شیرینی بسبوسه :

یک فنجان آرد الک شده کیک پزی

3 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر

نصف فنجان سمولینای صاف

نصف فنجان سمولینای درشت/خشن

1 فنجان شکر

3 عدد تخم مرغ

200 گرم ماست خشک شده

1 قاشق عصاره وانیل

آب یک لیمو ترش یا پرتغال

یک پر نمک

برای شربت شیرینی

یک و نیم فنجان شکر

یک و نیم فنجان آب

آب دو الی سه عدد پرتغال

1 قاشق آب لیمو ترش

 

آموزش قدم به قدم طرز تهیه بسبوسه - دستور پخت خانگی و کالری شیرینی بسبوسه

طرز تهیه بسبوسه :

تنور را تا دمای 250 درجه سانتیگراد ، گرم کنید.

در یک کاسه ی بزرگ ، آرد های سمولینا و کیک چزی و پودر بیکینگ پودر را ترکیب کنید.

.زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را جدا کنید.

زرده ی تخم مرغ ها را با شکر با سرعت متوسط یا زیاد ترکیب کنید. تا زمانی که روشن و پف کرده بشود. به آرامی ماست را اضافه کنید و به آرامی ترکیب کنید.

ترکیب را به آرد اضافه کنید و عصاره وانیل و آب لیمو و پرتغال را اضافه کنید و ترکیب کنید.

در ظرفی دیگر ، سفیده ی تخم مرغ و نمک را آن قدر هم بزنید تا کمی سفت شود. بسیار آرام این مخلوط را به محتوا اضافه کنید و ترکیب کنید.

سطح یک ظرف تنور را چرب کنید. و محتوا را درون آن بریزید. و برای 10 دقیقه در تنور 250 درجه قرار دهید. سپس دما را تا 180 درجه کاهش داده و به مدت 20 دقیقه الی 30 دقیقه بگذارید باقی بماند. سرانجام کیک شما آماده سرو است.

همین طور که کیک می پزد ، شربت را آماده کنید. در یک ماهیتابه کوچک ، آب و شکر و آب پرتغال و لیمو ترش را اضافه کنید ، بگذارید بجوشد و ده دقیقه حرارت ببیند. در این حین مرتب آن را هم بزنید.

شربت را در اخر روی کیک بریزید.

کیک روانی شما آماده است. نوش جان و کامتان.

میزان کالری بسبوسه :

625 کالری

22 گرم چربی

100 گرم کربوهیدرات

10 گرم پروتئین

24 میلی گرم سدیم

پیشنهاد سرآشپز برای طرز تهیه بسبوسه :

برخی ترجیح میدهند که زمانی که شربت داغ هست سرو شود ، اما برخی روانی سرد ترجیح میدهند. این به سلیقه شما بستگی دارد. اما اگر روانی سرد می پسندید ، پس از ای که شربت را روی کیک ریختید ، کیک را بپوشانید و به مدت یک شبانه روز در یخچال قرار دهید.

نوش جانتان


0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خدمات ایرابرود

تعرفه تبلیغات اینترنتی طراحی سایت و اپلیکیشن رپورتاژ ارتباط با ما

RABROD

Copyright © · All Rights Reserved designed & developed by · irabrod.ir